Tomkowa 11.08.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Zostaw ażurowy lepiej pasuje z mozaiki Zostaje pełny Odsłoniłam go całkiem i jeszcze bardziej go kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.08.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Ten stołek nie ma zupełnie płaskiej powierzchni na górze, jest leciuteńko zaokrąglona w dół, ale filiżanka spokojnie na środku stanie Drugi będzie u mnie właśnie stolikiem pomocniczym W sklepach z artykułami plastycznymi pytaj o jakikolwiek preparat do transferu. Nie przekonała Cię wersja z napisem od szablonu lub od ręki? Lustro w łazience jest od prysznica do samego rogu ściany. Nad nim nie ma już płytek. Cyknęłam szybko fotkę, ale musiałam z zewnątrz, bo to takie maleństwo, że inaczej się nie da Wrzuć plan łazienki, coś może wykombinujemy Dziekuje za zdjecie. Nie chce ci tutaj zasmiecac watku wiec projekt lazienki wrzuce niedlugo do dzialu projektowego i dam wam znac to zerkniecie to bardzo mala lazienka ale moze cos sie wykombinuje. Tzn wiem co chce ale nie wiem czy sie da. Co do transferu to nie chcialam brac innego plynu bo sie balam ze bedzie inny efekt. Boje sie od reki malowac bo nie wiem za bardzo jak ten szablon zrobic no i mam dwie lewe rece do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.08.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 a byłaś u ASKET, albo u GOCHY, pewnie są jeszcze inne sklepy decou w wawie Tomkowa a jakby ten dywanik podgumować samemu - takim płynem abs, co się nakrapia skarpetki i kapcie. Może Diana bedzie wiedziała co to dokładnie i gdzie sie kupuję My też rocznicy nie świętujemy. Ślub braliśmy tak, żeby był papier Dzieki sprawdze w tych sklepach. Tamte byly po drodze z pracy dlatego poszlam zapytac. Nie znam za bardzo warszawy ale sprawdze w necie gdzie to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2015 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 A te świeczki nie są śmierdzące jak inne świeczki zapachowe. Mamy mega uczulenie - na wszystko co pachnie - począwszy do żeli i szamponów do kąpieli, przez większość perfum, o odświeżaczach powietrza nie mówiąc. To co sie z nami wtedy wyprawia jest nie do opisania - skóra czerwona, oczy jak królit, maksymalnie załzawione i wodospad z nosa ale takie świeczuszki mi sie marzą - bez tych dodatkowych przyjemności Tych wosków nie da się porównać do masowych świeczek pachnących, bo to zupełnie inna liga Kanka coś wspominała o sojowych woskach dla alergików, możesz poczytać TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.08.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 a wiesz co ten stołek gładki lepiej wygląda na mozaice, nie konkurują ze sobą obydwa wzory przy tamtym chyba lekkiego oczopląsu można dostać. Zresztą chyba lepiej tamten podziwiać w salonie niż siedząc na tronie dzięki za namiar na kolejny wątek, zajrzałam na pierwszą stronę i teraz muszę cały przejrzać :mad: ...bo zapowada się ciekawie o świeczkach koniecznie poczytam, szczególnie zimą lubię sobie coś zapalić teraz to mi pachnie z dworu i pól naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.08.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Tych wosków nie da się porównać do masowych świeczek pachnących, bo to zupełnie inna liga Kanka coś wspominała o sojowych woskach dla alergików, możesz poczytać TU To fakt,nie można ich do świeczek porównać, ale woski trzeba dozować ostrożnie, bo intensywnie pachną a drugi stolik idealnie pasuje do łazienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 11.08.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Cieszę się Inko, że Ci się podoba Pytałaś u Marty o jakich woskach u niej pisałam, więc pokażę moją kolekcję Przepadam za woskami Kringle Candle, a w szaleństwo zapachowych wosków wciągnęła mnie forumowa Kanka [ATTACH=CONFIG]327142[/ATTACH] O nawet mam taki kominek tylko ja używałam do olejku z drzewa herbacianego (śmierdziel, ale odkaża) Zaciekawiłyście mnie tymi woskami na pewno kiedyś spróbuję A stołek w łazience też bardziej widzi mi się pełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.08.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Poszla obserwowac spadajace gwiazdy czy co? Ponoc takie zjawisko przypada dzisiaj nad Polska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Mmelisa, noc perseidów ma być jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.08.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Mmelisa, noc perseidów ma być jutro o w morde..zas mi sie dni popie*** w poludnie bylam pewna ze dzisiaj jest poniedzialek... teraz nagle przeskoczylam na srode... SKS:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Dziś Dzień Konserwatora Zabytków i jak tak na siebie popatrzyłam, to postanowiłam coś ze sobą zrobić Więc siedzę cicho i czekam na efekty Jutro Międzynarodowy Dzień Młodzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.08.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 taa myslisz ze uda Ci sie jednego wieczoru przeskoczyc z muzeum na liceum?? jak tak, to daj pozniej namiary na ten specyfik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.08.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 A to nie wystarczy się tyłem odwrócić Wczoraj byłam u fryzjerki w Babińcu i prawie łysa wyszłam, bo pani postanowiła ująć mi latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.08.2015 04:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Dajcie spokój, patrzę dziś i .. zabieg się udał, pacjent przeżył, a konserwacja dała wspaniały efekt: świetne utrwalenie stanu wyjściowego Wszystkim pracoholikom życzę dobrego dnia!! A niepracoholikom miłej środy Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.08.2015 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 a byłaś u ASKET, albo u GOCHY, pewnie są jeszcze inne sklepy decou w wawie Tomkowa a jakby ten dywanik podgumować samemu - takim płynem abs, co się nakrapia skarpetki i kapcie. Może Diana bedzie wiedziała co to dokładnie i gdzie sie kupuję My też rocznicy nie świętujemy. Ślub braliśmy tak, żeby był papier Gratulacje z okazji rocznicy Diana wie o co chodzi może dać namiar na klej abs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.08.2015 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Diano, poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.08.2015 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Zakochałam się w ażurowym stołku jest przepiękny. Aniu prosze bardzo http://plastycznie.pl/guma-antyposlizgowa-w-plynie-absmam u siebie szary, bo chciałam zrobić dywan hmm może zrobie i zdam relacje jak się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.08.2015 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Diana, dziękuję bardzo, kupuję! Stołek dziękuje Uwielbiam oba od pierwszego wejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.08.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 też sobie namiar na klej zapisałam Józiu od 6 tynkuje. Jedyny plus wstania w środku nocy to obserwacja migoczącego gwiezdnego pyłu na moim blacie kuchennym skąpanym w słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.08.2015 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 bomba te stołki! lepiej wyglądają u Ciebie niż na westowych fotkach... od dawna je tam widuję ale nie wpadłam na to by je pod prysznic dać idealnie! miałam do siebie szukać jakiegoś krzesełka by móc wygodnie zasiąść ale może na taki stołek się połaszczę... a na zdjęciu z salonu wygląda jakby miał szary kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts