bratkaf 13.08.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Tu jest link do zdjęć, gdzie pokazywałam swoją pierwszą łazienkę, też niestety niewielką: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?100130-%C5%81AZIENKI-NASZE-!!!!!!&p=6470665#post6470665 (zdjęcia w połowie strony), teraz chciałabym już coś innego i raczej nie takie błyszczące kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.08.2015 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 łazienka czeka na malowanie, mam nadzieję, że po weekendzie będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.08.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Bratkaf, bardzo ladna ta lazienka Emilia, bedziesz pokazywac jak to u Was wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.08.2015 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Tu jest link do zdjęć, gdzie pokazywałam swoją pierwszą łazienkę, też niestety niewielką: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?100130-%C5%81AZIENKI-NASZE-!!!!!!&p=6470665#post6470665 (zdjęcia w połowie strony), teraz chciałabym już coś innego i raczej nie takie błyszczące kafle. Pamiętam, bardzo ładna łazienka czeka na malowanie, mam nadzieję, że po weekendzie będzie gotowa Czyli w poniedziałek wyglądam fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.08.2015 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Guma ABS już zaaplikowana na chodnikach Cienko to widzę, bo wsiąka w nie, jak w gąbkę i tylko plamy zostają. Dokładam więcej, zobaczymy, co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.08.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 jak wsiaknie i wyschnie to zrobi sie grunt/podkład i na to daj jeszcze jedną warstwę i chyba powinno być ok. albo podszyć gumą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.08.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Guma pewnie będzie schnąć do rana A tymczasem mój herbatnik już w kuchni, gotowy do użycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.08.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Dziewczyno,jak Ty to wyrysowałaś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.08.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 przepiękny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.08.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 slicznie ja chce ten wzorek w prawym dolnym rogu ...jak to , co to i jak to zrobic na segregatory ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 13.08.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 wygląda designersko w jak najpozytywniejszym znaczeniu rysowałaś faktycznie czy to jakieś coś w stylu taśmy washi? bo jak to pierwsze to mega-szacun, a jak to drugie to też zresztą mega-szacun za pomysł i realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.08.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 wymiękam, nie wyrabiam... za ta cholera nie idzie nadazyc extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.08.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Dziewczyno,jak Ty to wyrysowałaś?! przepiękny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! slicznie ja chce ten wzorek w prawym dolnym rogu ...jak to , co to i jak to zrobic na segregatory ??? wygląda designersko w jak najpozytywniejszym znaczeniu rysowałaś faktycznie czy to jakieś coś w stylu taśmy washi? bo jak to pierwsze to mega-szacun, a jak to drugie to też zresztą mega-szacun za pomysł i realizację A nie powiem, jak to zrobiłam Super, że się podoba Najbardziej jestem dumna z tego, że sama wierciłam dziurki na gałki i nie ma dziur w podłodze Link do tysięcy wzorków wklejałam wcześniej wymiękam, nie wyrabiam... za ta cholera nie idzie nadazyc extra http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.08.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 a wiesz ze mi też sie kulała dzisiaj po głowie komoda, żeby zmalować jakąś. czytałam z Julką książeczkę z obrazkami i wymyśliłam, żeby transfer z nich zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.08.2015 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Emila, świetny pomysł Zamiast czytać, będzie można książeczkę oglądać, na komodzie No dobra, powiem Komódka jest bejcowana lakierobejcą w kolorze jasnego dębu z dodanym czarnym pigmentem Śnieżki Wzorki są znalezione w sieci i wydrukowane na cieniutkim papierze. Wycięte prostokąty przykleiłam klejem Magic i polakierowałam jedną warstwą błyszczącego Fluggera. Szufladki są włożone odwrotnie i dziurki są wiercone w plecach szufladek, żeby fronty były pełne Iwonka, wzór, który Ci się podoba to TEN Jeżeli zrobisz wydruk A3, to z łatwością okleisz grzbiety segregatorów Zapisany obrazek będzie miał mało widoczny znak wodny strony, ale z pewnością wybierzesz pasek bez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.08.2015 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Jest cudowna Aniu mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 14.08.2015 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Prześliczne cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.08.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Mogła byś w ten sam sposób przerobić fronty szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.08.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 no nieźle, masz niesamowity talent:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.08.2015 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Jest cudowna Aniu mistrzostwo świata. Prześliczne cudeńko no nieźle, masz niesamowity talent:) Bardzo się cieszę z tych miłych słów Mi też się bardzo podoba i już cała zapełniona jest pachnącymi herbatkami Mogła byś w ten sam sposób przerobić fronty szafek Nie no, Pestko, z tym to już by było zdecydowane zagalopowanie się Przyszła kolejna próbka wydruku szachownicy na tkaninie. Tym razem kolory wyszły idealnie, ale kwadraty trochę za duże Wyjdzie z tych dwóch próbek fajna poduszka Lustro średnio mi się chce przerabiać Ale jeżeli go nie zrobię do końca lata, to już wcale się za niego nie wezmę. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts