Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W żadnym wypadku :) Wczoraj trafiłam na kuchnię kolorową i nawet miałam ją tu u ciebie wkleić. Chwila, zaraz będzie :)

http://www.schmidt-kitchens.com/kitchens/

SCHMIDT Kitchens-loft_2_arizona.jpgSCHMIDT Kitchens-lagune_brillant_eolis_everest.jpgSCHMIDT Kitchens-strass_3_magnolia.jpgSCHMIDT Kitchens-loft_soft_lilac.jpg

No, powiedz, ta oranżowa z szarym jest bardzo ładna :)

Edytowane przez pestka56

Bierzesz lepszego fotografa z lepszym sprzętem studyjnym. Dajesz zdjęcie grafików i do korekty kolorystyki i masz identyczną jak ta designerski z inspiracji Pestko :) :lol:

dokladnie!

zly fotograf i slaby sprzet, tzn malo profesjonalny :D:lol2:

gdyby nie front lodowki i bok od piekarnika, to pomyslalabym, ze kuchnia z inspiracji Pestki to ta Twoja :lol:

A wcale nie ;) Kupiłam piękną dynię na targu :) Przez to ciepło wszystko dojrzewa w wielkim przyspieszeniu, ale nigdy nie miałam problemu z dostępem do dyni o tej porze roku :)

Kremik robi się z mrożonych kostek dyni, które się miksuje z mrożonymi kawałkami banana, odrobiną mleka, cynamonu, wanilii, orzechów włoskich i syropu klonowego. Można dosłodzić cukrem, jeśli trzeba ;) Przekłada się kremem kokosowym z dodatkiem syropu klonowego. A pomiędzy sypie się granolę/muesli :D Syropem też można polać to cudo :)