martaMarcia 23.08.2015 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Poduszka w szachownicę gotowa Chyba dokupię jeszcze jedną próbkę tkaniny na uszycie drugiej Gabardyna jest zdecydowanie lepsza niż płótno a'la len. Dostałam też od firmy wydruk wszystkich kolorów i ich rozmyć z opisem CMYK, bardzo przydatne [ATTACH=CONFIG]328412[/ATTACH] A na dobry początek dnia polewam czekoladkę [ATTACH=CONFIG]328413[/ATTACH] Czekoladką się nie poczęstuję, bo nie lubię, ale kawę piję, więc zdrówko:) poduszka wygląda super, faktycznie jeszcze jedna by się przydała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 23.08.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Poducha wyszła cudnie Czekolada mi się przyda bo mam w domu sajgon i mam ochotę wyskoczyć przez okno (a jeszcze nie ma 10) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Marta, Aniko, dzięki, już ją lubię Jest dwustronna, bo na drugiej stronie jest tkanina z pierwszego, mniej udanego druku, trochę bardziej żółta Kawka? Proszę bardzo, zdrówko! Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 To mi się podoba;) kończę kawkę i zbieram się na kolejny rajd po sklepach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Namówiłam Tatę na kolejne dzieło Oczywiście wszystkie materiały z odzysku, jedynie tkaninę będę musiała kupić. Zrobi mi skrzynię/otomanę, którą chcę postawić przed łóżkiem. Tatko zrobi drewniany stelaż, a ja go otapiceruję Dziś była fajna na weście, ale nie ta cena Swoją chciałabym na nóżkach i wcale nie w szachownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 super pomysł, a o jakim obiciu myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Marta, sama nie wiem Ja nawet nie wiem, jakie finalnie będą kolory ścian w sypialni, bo co chwilę zmieniam zdanie Raz uważam, że granatowa ściana będzie super, a za chwilę widzę tę sypialnię całą w taupe Musi to być więc coś, co będzie pasowało do każdej kolorystyki Wiem, że kształt będzie taki, a kolor wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.08.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 numer 1 i 3 sama bym z chęcią przygarnęła )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.08.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 może taka http://drecotton.pl/pl/tkaniny/1350-hd-koniczyna-marokanska-na-szarym-tle-home-decor-1350.html tez mi się taki mebelek marzy, ale nie ma kto mi go zbić, więc pewnie kupię w ikei..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Emila, ładna ta tkanina i z Home Decor z tego sklepu mam kilka poduszek, ale skrzynia musi być z tkaniny, którą łatwo wyczyszczę. Może coś znajdę, jak wreszcie pojadę wybierać materiały do fotela. Bo jeszcze nie byłam Aha, a propos materiału home decor. Nie wiem, jak go przed szyciem pierze Diana, ale ja muszę w ręku. Po praniu w pralce na ciemniejszych kolorach robią się jaśniejsze rysy od zagnieceń, nie do usunięcia A może ja nie umiem prać? W I podoba mi się Stocksund, ale też sporo kosztuje. I chyba bym jej wymieniła nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.08.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 o to to własnie mam na oku, tylko z ciemnymi nóżkami własnie nóżki ma boskie, u mnie będą pasować idealnie do wystroju dzięki za info o tej tkaninie, ciekawe co Diana powie. Ale jest śliczna, uwielbiam marokańskie wzory wszelakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Ja mam tę wersję koniczynki Poduszki od Diany, w zygzaki popełniłam własnoręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2015 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) A tak prezentowałoby się coś w podobie Stocksund u mnie w wersji ze zlikwidowaną zabudową pod oknami połaciowymi Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.08.2015 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Mówiłam, że nie szachownica, ale znalazłam cudną hiszpańską tkaninę tapicerską, kwadraciki o boku 0,5 cm, do łatwego czyszczenia. Jest śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.08.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 te siedzisko będzie takie ze schowkiem prawda? bo ja bym właśnie też coś takiego kupiła, żeby mieć miejsce na odkładanie poduszek. Kwadraciki bardzo ładne, ale najbardziej spodobała mi się inspiracja nr 1. (tam gdzie te trzy siedziska były pokazywane) Ja mam też na razie problem z sypialnią, pytałaś czy już wiem jak ma wyglądać, no właśnie nie wiem. Chciałabym za łóżkiem tapetę, bo nigdzie w mieszkaniu nie mam, ale na razie nic mi się nie podoba, musi być na pewno toaletka i myślałam o szezlongu lub fajnym dużym fotelu z podnóżkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.08.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Dzien dobry. te siedzisko będzie takie ze schowkiem prawda? bo ja bym właśnie też coś takiego kupiła, żeby mieć miejsce na odkładanie poduszek. Na poczatku tego roku jezdzilam by cyknac fotki dziewczynom w I... Tadamm tak to wyglada w "realnym" ujeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.08.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Meliska dzięki, ja tak ogólnie pytałam niekoniecznie o ten z I., bo chyba są i bez schowka, ale bardziej praktyczny ze schowkiem, żeby schować narzutę, poduszki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.08.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 tą kanapę bylam ostatnio oglądać, bo myślałam żeby ją do kina kupić, ale kichowata strasznie. Ciekawe jaki ten podnóżek jest. I jak będzie bardzo pojemny. Zastanawiałam się od dawna jak ci Hamerykanie sprzątaja z łożka te miliony poduszek przed spaniem, gdzie je trzymaja przez noc, Może kupić jakiś duzy pojemnik samla i trzymać go w szafię??? marzy mi sie takie hamerykanskie łożko, ale juz teraz mam problem, co zrobić z narzutą z łożka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.08.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 te siedzisko będzie takie ze schowkiem prawda? bo ja bym właśnie też coś takiego kupiła, żeby mieć miejsce na odkładanie poduszek. o tak, przydało by mi sie tez coś takiego do odkładania poduszek i narzuty Mówiłam, że nie szachownica, ale znalazłam cudną hiszpańską tkaninę tapicerską, kwadraciki o boku 0,5 cm, do łatwego czyszczenia. Jest śliczna! [ATTACH=CONFIG]328518[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]328519[/ATTACH] ładna Ci ona Ja mam tę wersję koniczynki Poduszki od Diany, w zygzaki popełniłam własnoręcznie [ATTACH=CONFIG]328505[/ATTACH] hmmm fajnie miec takie umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 24.08.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 zazdroszczę miejsca w sypialni.... zawsze mi się podobały takie ławy za łóżkiem u mnie na bank byłaby pełna rzeczy do prasowania tu masz za dwie stówy z nogami jak u sarny http://img24.staticclassifieds.com/images_tablicapl/225040147_3_644x461_lawka-pikowana-z-pojemnikiem-pozostale-meble.jpg http://olx.pl/oferta/lawka-pikowana-z-pojemnikiem-CID628-ID8UkOx.html ja bym się jednak wstrzymała, aż się ostatecznie wyklaruje wizja i kolorystyka sypialni.... a z drugiej strony taka ławeczka w wielu miejscach może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts