Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oglądać wyłączoną telewizję :D

Recommended Posts

Poduszka w szachownicę gotowa ;) Chyba dokupię jeszcze jedną próbkę tkaniny na uszycie drugiej :) Gabardyna jest zdecydowanie lepsza niż płótno a'la len. Dostałam też od firmy wydruk wszystkich kolorów i ich rozmyć z opisem CMYK, bardzo przydatne :)

[ATTACH=CONFIG]328412[/ATTACH]

A na dobry początek dnia polewam czekoladkę :D

[ATTACH=CONFIG]328413[/ATTACH]

Czekoladką się nie poczęstuję, bo nie lubię, ale kawę piję, więc zdrówko:) poduszka wygląda super, faktycznie jeszcze jedna by się przydała:)

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Namówiłam Tatę na kolejne dzieło :wiggle: Oczywiście wszystkie materiały z odzysku, jedynie tkaninę będę musiała kupić. Zrobi mi skrzynię/otomanę, którą chcę postawić przed łóżkiem. Tatko zrobi drewniany stelaż, a ja go otapiceruję :) Dziś była fajna na weście, ale nie ta cena ;)

skrzynia.jpg

Swoją chciałabym na nóżkach i wcale nie w szachownicę :lol2:

Marta, sama nie wiem :lol2: Ja nawet nie wiem, jakie finalnie będą kolory ścian w sypialni, bo co chwilę zmieniam zdanie ;) Raz uważam, że granatowa ściana będzie super, a za chwilę widzę tę sypialnię całą w taupe :D Musi to być więc coś, co będzie pasowało do każdej kolorystyki

Wiem, że kształt będzie taki, a kolor wyjdzie w praniu ;)

Kiki-Wood-Storage-Bedroom-Bench-CH-OT161680.jpgKingstown-Home-Kendrick-Fabric-Storage-Bench-88E471F28.jpgKingstown-Home-Kendrick-Fabric-Storage-Bench-88E471F38.jpg

Emila, ładna ta tkanina i z Home Decor z tego sklepu mam kilka poduszek, ale skrzynia musi być z tkaniny, którą łatwo wyczyszczę. Może coś znajdę, jak wreszcie pojadę wybierać materiały do fotela. Bo jeszcze nie byłam :sick: Aha, a propos materiału home decor. Nie wiem, jak go przed szyciem pierze Diana, ale ja muszę w ręku. Po praniu w pralce na ciemniejszych kolorach robią się jaśniejsze rysy od zagnieceń, nie do usunięcia :( A może ja nie umiem prać?

W I podoba mi się Stocksund, ale też sporo kosztuje. I chyba bym jej wymieniła nogi ;)stocksund-awa-bezowy__0286628_PE423197_S4.JPG

te siedzisko będzie takie ze schowkiem prawda? bo ja bym właśnie też coś takiego kupiła, żeby mieć miejsce na odkładanie poduszek.

Kwadraciki bardzo ładne, ale najbardziej spodobała mi się inspiracja nr 1. (tam gdzie te trzy siedziska były pokazywane)

Ja mam też na razie problem z sypialnią, pytałaś czy już wiem jak ma wyglądać, no właśnie nie wiem. Chciałabym za łóżkiem tapetę, bo nigdzie w mieszkaniu nie mam, ale na razie nic mi się nie podoba, musi być na pewno toaletka i myślałam o szezlongu lub fajnym dużym fotelu z podnóżkiem.

Dzien dobry.

te siedzisko będzie takie ze schowkiem prawda? bo ja bym właśnie też coś takiego kupiła, żeby mieć miejsce na odkładanie poduszek.

Na poczatku tego roku jezdzilam by cyknac fotki dziewczynom w I...

Tadamm tak to wyglada w "realnym" ujeciu ;)

DSC07291.JPG

DSC07300.JPG

tą kanapę bylam ostatnio oglądać, bo myślałam żeby ją do kina kupić, ale kichowata strasznie. Ciekawe jaki ten podnóżek jest. I jak będzie bardzo pojemny.

Zastanawiałam się od dawna jak ci Hamerykanie sprzątaja z łożka te miliony poduszek przed spaniem, gdzie je trzymaja przez noc, Może kupić jakiś duzy pojemnik samla i trzymać go w szafię??? marzy mi sie takie hamerykanskie łożko, ale juz teraz mam problem, co zrobić z narzutą z łożka.

o tak, przydało by mi sie tez coś takiego do odkładania poduszek i narzuty :rolleyes:

Mówiłam, że nie szachownica, ale znalazłam cudną hiszpańską tkaninę tapicerską, kwadraciki o boku 0,5 cm, do łatwego czyszczenia. Jest śliczna! :)

[ATTACH=CONFIG]328518[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]328519[/ATTACH]

ładna Ci ona ;)

Ja mam tę wersję koniczynki :) Poduszki od Diany, w zygzaki popełniłam własnoręcznie ;)

[ATTACH=CONFIG]328505[/ATTACH]

hmmm fajnie miec takie umiejętności :bash:

zazdroszczę miejsca w sypialni.... zawsze mi się podobały takie ławy za łóżkiem ;)

u mnie na bank byłaby pełna rzeczy do prasowania :rolleyes:

tu masz za dwie stówy z nogami jak u sarny :rotfl:

http://img24.staticclassifieds.com/images_tablicapl/225040147_3_644x461_lawka-pikowana-z-pojemnikiem-pozostale-meble.jpg

http://olx.pl/oferta/lawka-pikowana-z-pojemnikiem-CID628-ID8UkOx.html

ja bym się jednak wstrzymała, aż się ostatecznie wyklaruje wizja i kolorystyka sypialni....

a z drugiej strony taka ławeczka w wielu miejscach może się przydać ;)