Tomkowa 29.08.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Catti, mnie przerażają takie kombajny Bo po pierwsze zajmują za dużo miejsca, a po drugie mają za dużo części Ławeczka dziękuje Gdybym nie pytała w domu, co się w wiatrołapie zmieniło, nikt by nie zauważył Tacy wrażliwcy na zmiany O wyciskarkach nawet nie wspominałam, bo nie mam takich pieniędzy Kiedyś się nimi bardzo interesowałam, gdy usłyszałam o metodzie Gersona. Pestki sokowirówka wygląda fajnie i jeżeli Kasia ją chwali, znaczy, warto ją mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Tomkowa pokażesz ławeczkę do sypialni w zbliżeniu jak już będziesz ją mieć. Może też sobie sama zrobię????? ze schowkiem robisz, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.08.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Emila, pokażę, pokażę O Twoją łazienkę już nie proszę Ławeczka będzie ze schowkiem, a powstaje ze starych mebli z pokoi dziecięcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.08.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Tomkowa, jeśli chcesz mocniejszą to na tej stronie z linka mają 400 W, ale droższą. Ta pewnie lód też pokruszy chociaż, sądząc po mojej, to nie wiem po co aż taka moc. Chwalę moją Botti, bo miałam kilka różnych sokowyrzymałek i zawsze mnie szlag trafiał. A tu cicho, bez ganiania się po stole i wreszcie bez obrzydliwych zakamarów do mycia. Na dodatek wszystkie się szybko zapychały miąszem i wtedy to dopiero był jazgot i trzymanie siłą na miejscu. Botti ma problem wyłącznie z wypychaniem pestek pomidorów, a i to dopiero po kilku kilogramach. Po prostu przestaje wyrzucać miąż i słabo sok leci – znak, że trzeba otworzyć, wyrzucić pestki i jedziemy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 też tą sokowirówkę chyba kupię, Patrzyłam na te wyciskarki i nadal kosztują 1.5 koła tyle to mogę dać za robota kuchennego, a nie sokowirówkę, która nie wiadomo czy mi się nie znudzi, albo nie będzie lezęć 3 miesiące w zlewie i gnić czekajac aż umyję o zdjeciach pamietam, ale bylica teraz pyli jak głupia i chodzę jak zombi. Nie jestem w stanie zrobić cokolwiek w domu. łazienkę jak umyłam w zeszłym tygodniu to do dzisiaj jest nie ruszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.08.2015 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Tomkowa, jeśli chcesz mocniejszą to na tej stronie z linka mają 400 W, ale droższą. Ta pewnie lód też pokruszy chociaż, sądząc po mojej, to nie wiem po co aż taka moc. Chwalę moją Botti, bo miałam kilka różnych sokowyrzymałek i zawsze mnie szlag trafiał. A tu cicho, bez ganiania się po stole i wreszcie bez obrzydliwych zakamarów do mycia. Na dodatek wszystkie się szybko zapychały miąszem i wtedy to dopiero był jazgot i trzymanie siłą na miejscu. Botti ma problem wyłącznie z wypychaniem pestek pomidorów, a i to dopiero po kilku kilogramach. Po prostu przestaje wyrzucać miąż i słabo sok leci – znak, że trzeba otworzyć, wyrzucić pestki i jedziemy dalej. Jak ja szukam, że nie mogę znaleźć Botti 400W?? Bardzo, bardzo mnie przekonują Twoje opisy tego urządzenia też tą sokowirówkę chyba kupię, Patrzyłam na te wyciskarki i nadal kosztują 1.5 koła tyle to mogę dać za robota kuchennego, a nie sokowirówkę, która nie wiadomo czy mi się nie znudzi, albo nie będzie lezęć 3 miesiące w zlewie i gnić czekajac aż umyję o zdjeciach pamietam, ale bylica teraz pyli jak głupia i chodzę jak zombi. Nie jestem w stanie zrobić cokolwiek w domu. łazienkę jak umyłam w zeszłym tygodniu to do dzisiaj jest nie ruszona. Też raczej kupię, ale jeszcze szukam tej 400W, o której wspomniała Pestka. Bardzo współczuję alergii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 jak znajdziesz podrzuć linka to też zerknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.08.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Nie Botti Oni mają tylko jedną taką. Ale w tym samym sklepie są innych producentów też, m.in. ta http://www.nietylkoagd.pl/wyciskarka-gotie-topjuicer-gsj500g-wolnoobrotowa.html Tylko o tej nic nie wiem ponad to co napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.08.2015 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Dziękuję Pestko, postanowiłam, że kupię wyłącznie z polecenia, więc skoro polecasz ten, który masz, to nie będę eksperymentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 hmmm to chyba byłby odpowiednik tej sokowirówki???? tylko 2 razy drożej wychodzi jak się wciągne w te soki to może kiedyś wymienie (albo jak mi zgniję w zlewie ) http://www.kenwoodworld.com/pl-pl/produkty/kenwood-roboty-kuchenne/chef-and-major-attachments/at644-metal-fruit-press-awat644b01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.08.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Będziesz zadowolona mam nadzieję Przejedź się na Ursynów do Leclerca, pewnie ciągle mają ją w sprzedaży. Zobaczysz przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.08.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 hmmm to chyba byłby odpowiednik tej sokowirówki???? tylko 2 razy drożej wychodzi jak się wciągne w te soki to może kiedyś wymienie (albo jak mi zgniję w zlewie ) http://www.kenwoodworld.com/pl-pl/produkty/kenwood-roboty-kuchenne/chef-and-major-attachments/at644-metal-fruit-press-awat644b01 Emi, ale ten Kenwood tylko przeciera raczej i nie oddziela soku od miążu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 z jednej strony wylatuję miąższ z drugiej strony sok. no ale właśnie sama nie wiem, dlatego nie rozważam sprawdzałam czy kenwood nie ma sokowirówek wolnostojąych tego typu i tak przy okazji w przystawki zajrzałam. Sokowirówkę mają jako przystawkę - ale tradycyjną, jak podłacze ją pod silnik 1400 to na gwiezdny pył zmieli owoce pewnie razem z witaminami prędzej kupię sitko do przecierania jako przystawka do przecierów z pomidorów i innych, gdzie sok i flaczki mają być razem i tą sokowirówkę Twoją. Mam sąsiada z olbrzymim sadem, będzie co przerabiać zamawiałaś z tej strony co w linku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.08.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Ja zrozumialam ze Pestka kupila w leclercu na ursynowie:) Kurde tez mnie zachecilyscie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 aaa no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 kurde ta wyglada identycznie a marka inna...... http://image.ceneo.pl/data/products/37401652/i-lucznik-am1795.jpg?=90be6 http://www.nietylkoagd.pl/media/products/323008f88721b918bb375abd2c8885eb/images/thumbnail/big_pc150a_1.jpg?lm=1426711325 marka łucznik kojarzy mi się bardzo negatywnie, ze względu na ich maszyny do szycia które są kompletnym złomem (jeżeli złom może być plastikowy ) Pestko długo masz tą sokowirówkę? solidna jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2015 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) tak przeglądam i trafiłam na takie cudeńko - niestety dużo droższe, od mojego drugiego ulubionego obok kenwooda producenta http://www.oleole.pl/wyciskarki-wolnoobrotowe/panasonic-mj-l500.bhtml?from=ceneo&p=799.00&cr=0 tu inny opis http://www.redcoon.pl/B590943-Panasonic-MJ-L500-Slow-Juicer_Sokowir%C3%B3wki?refId=ceneo można wyciskać soki z mrożonych owoców Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2015 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Od wiosny mam. Używam raz na tydzień mniej więcej. Emi, patrzę na tego Pa.... i wygląda, że technologia, a nawet materiały w wyciskaczu takie same jak w B... - pomarańczowy silikon, czarny plastik, kształt i konstrukcja elementów. Mój J mówi, że większość sprzętów jest składana z elementów produkowanych w fabrykach gdzieś tam i różni markowi i nie markowi producenci w swoich wyrobach wykorzystują te same. Może to nasze polskie B... tak właśnie składa swoje produkty. Jakoś nie wierzę, żeby mieli w PL tyle linii technologicznych. Raczej sprowadzają i tylko dają swoje logo. A może nawet obie wyciskarki są robione w tej samej tajwańskiej fabryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.08.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Muszę pomacać na żywo gdzieś te wyciskarki ogólnie zgłupiałam i przypomniałam sobie, że nienawidzę kupować sprzętów do domu, bo nigdy nie potrafię sie zdecydować a łucznik kurde to straszny szajs, produkowany gdzieś w Chinach czy gdzieś, maszyny do szycia robią teraz masakrycznie tandetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Moja kumpela patchworkarka mówi, że stare łuczniki są metalowe w środku i po regulacji znakomicie szyją, a te nowe to sam plastik i są do d....y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts