slonko 31.08.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Pesteczko i a dołączam się o życzeń wszystkiego co najlepsze mamy w chinach samych chojnych przyjaciół czy mogę prosić namiary na tych sprawdzonych przyjaciół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Dziękuję za wszystkie życzenia Ale strasznie się tym razem zestarzałam i postanowiłam już wiecej nie pamiętać o tej dacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.09.2015 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wszystkim uczestniczącym w edukacji naszych pociech życzę dobrego roku szkolnego Radości z sukcesów i umiejętności radzenia sobie z niepowodzeniami. Udanych prób zastępowania słowa "muszę" słowem "mogę", bo wtedy życie od razu jest lepsze A wieczorem zapraszam na winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.09.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 (edytowane) Kurde, zyczenia troche spoznione z ta nauka jak dla nas... (nasza edukacja trwa juz trzeci tydzien) Jednak zycze powodzenia tym dzieciaczkom co dopiero rozpoczynaja swoja droge zwiazana ze szkola, jak i tym co ja kontynuuja wytrwalosci Rodzicom i nauczycielom, co by nie dali sie zwariowac Faktycznie 1 wrzesien dzisiaj, a to oznacza ze bedziemy pic Edytowane 1 Września 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.09.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 No tak - mam 26 stron zaległości, ale tego się spodziewałam - nadrobię wszystko sumiennie. Teraz się tylko witam i dołączam do życzeń dla Pesteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.09.2015 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Faktycznie 1 wrzesien dzisiaj, a to oznacza ze bedziemy pic A pewnie, że tak Już się chłodzi No tak - mam 26 stron zaległości, ale tego się spodziewałam - nadrobię wszystko sumiennie. Teraz się tylko witam i dołączam do życzeń dla Pesteczki O, Pusia! :hug:Urlop udany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Pusia A widziałaś jakiego kota wpuściłam do Twojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.09.2015 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Okazji jest sporo, urodziny Pestki, 3 tygodnie edukacji córeczek Mmelisy, koniec urlopu Pusi, początek roku szkolnego u.. nas i wiele, wiele innych, o których nie wiem, ale Wy wiecie, więc polewam Każdemu to, co lubi najbardziej Ciekawa jestem co wybrałyście do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 (edytowane) Catalońskie Negro Seco – genialne, ciemnoczerwone, mocne, zostawiające na języku cudowną cierpkość Piliśmy takie w Bodega Montse w Barcelonie Edytowane 1 Września 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.09.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 ja coś mocnego poproszę, stolarz mi ciśnienie podniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.09.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Ja dziś zepsułam dwa żelazka Jedno, mam nadzieję, da się uratować, a drugie spaliłam totalnie Miałam ambitny plan poprasować zaległości, ale los się nade mną zlitował Tak więc zakup sokowirówki zostaje przesunięty w czasie, bo na jej konto pójdzie naprawa, bądź zakup, tfu, tfu, nowego żelazka.. Ale pokażę Wam nowy nabytek do sypialni Jak wiadomo, śnię o jej remoncie Tymczasem trafiła mi się okazja zakupu fajnych lamp na stoliki nocne. Pewnie im docelowo okleję abażury na biało (nie wymienię, bo te mają piękne złote wnętrza), ale póki co, stoją takie, jakie są, a ja włączam je i wyłączam i wyobrażam sobie, że ściany są już równe i jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.09.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Catalońskie Negro Seco – genialne, ciemnoczerwone, mocne, zostawiające na języku cudowną cierpkość Piliśmy takie w Bodega Montse w Barcelonie Szanuję, ale z Katalonii nie mam najlepszych wspomnień :/ (klimatyzacja w hotelu nie działała:lol2:) ja coś mocnego poproszę, stolarz mi ciśnienie podniósł Mam dwa typy: 1. gruzińska Czacza (Chacha) 2. węgierska Palinka Ja dzisiaj intensywnie przygotowuję się na wycieczkę do Południowej Afryki Mam dwa duże marzenia podróżnicze: Nowa Zelandia i Afryka Południowa, właśnie Żeby nie było szoku, trzeba trenować. Sprawdzam wina nowozelandzkie i południowoafrykańskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.09.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Catalońskie Negro Seco – genialne, ciemnoczerwone, mocne, zostawiające na języku cudowną cierpkość Piliśmy takie w Bodega Montse w Barcelonie muszę spróbować przu najblizszej okazji Szanuję, ale z Katalonii nie mam najlepszych wspomnień :/ (klimatyzacja w hotelu nie działała:lol2:) Mam dwa typy: 1. gruzińska Czacza (Chacha) ] ja Barcelone bardzo lubię , i juz niedlugo juz za momencik a z tych trunków wybieram Czacze chociaz pilam je tak tam różne i mocne i mocniejsze w bardzo dobrym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.09.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 ja Barcelone bardzo lubię , i juz niedlugo juz za momencik Iwonka, paszport lub dowód zawsze przy sobie. Jakieś potworne natężenie kradzieży się tam obserwuje ostatnio Pestka piła pyszne wino Ale fajnie, że będziesz mogła degustować na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.09.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 ja coś mocnego poproszę, stolarz mi ciśnienie podniósł Mój alkoholizm tez dziś stolarz napędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 I sangrię białą mają w tej Barcelonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 02.09.2015 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Ja poproszę sok z czarnej porzeczki Córka dzisiaj do przedszkola od 6 rano (bo mąż zawozi a on bardzo rano do pracy) a my jutro odbiór domu o 14. Prześliczne lampy, fajny efekt daje to złoto w środku i nie widać krzywych ścian Z sangria zaliczyłam swoją ostatnia wieczerzę czyli jeden raz jak mi się film urwał ;P Edytowane 2 Września 2015 przez AnikoPL Android.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.09.2015 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 I sangrię białą mają w tej Barcelonie w Barcelonie duzo pysznych alkoholi- w pieknym miejscu i dobrym towarzystwie smakuja wybornie chociaż gruzińskie wina bardzo mi również przypadły do gustu, mialam okazję sporo skosztować i tradycyjnych z malych winiarni i masowej produkcji i bardzo moj smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.09.2015 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 O, Pusia! :hug:Urlop udany? udany, tylko stanowczo za krótki i za szybkozlatujący Pusia A widziałaś jakiego kota wpuściłam do Twojego wątku Jasne, że widziałam. Boże jak ja kocham koty. Okazji jest sporo, urodziny Pestki, 3 tygodnie edukacji córeczek Mmelisy, koniec urlopu Pusi, początek roku szkolnego u.. nas i wiele, wiele innych, o których nie wiem, ale Wy wiecie, więc polewam Każdemu to, co lubi najbardziej Nici z mojej abstynencji Może nie uwierzycie, ale (mówiąc językiem Chmielewskiej) na własnej parapetówie byłam trzeźwa jak świnia. Ale powrotu do rzeczywistości nie da się na trzeźwo, przynajmniej ja nie potrafię. Mój alkoholizm tez dziś stolarz napędził No właśnie o tym pisałam wyżej. Szara, cholerna rzeczywistość i do kompletu tabuny różnej maści specjalistów, którzy tylko czekają, żeby człowiekowi umilić życie... No nie da rady na trzeźwo. jeden raz jak mi się film urwał ;P Jeden?? Tak całkiem słownie jeden??? Przez całe życie?? Dzielna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Wow! Jaki swietny efekt lamp przy wlaczeniu wieczornym! Gdzie kupione i czemu takie drogie? co do picia..ojj mialam taka akcje po sylwestrowa...musialam isc sie po imprezce wykapac, wiec tak zrobilam..pamietam wejscie do wanny a pozniej wolanie zza drzwi mojego imienia dobrze ze wanna nie byla cala woda napelniona... Ale to byly stare czasy i jeszcze "panienskie" tylko szkoda, ze osoba wolajaca moje imie zza drzwi byl moj maz... bo on do tej pory mi to przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts