majkk 16.06.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Witam ! Ma ktoś może panele na wysoki połysk i może się co nieco wypowiedzieć na ich temat ? Nie wiem co mam wybrać panele Kaindl-a ( Helsinki HG ) czy panele Falquon ( Aragon Oak ). Czy posiada ktoś wiedze na temat wcześniej wspomnianych firm i paneli, procesu ich produkcji i ogólnie które lepiej wybrać bo jest różnica w cenie i nie wiem czy przekłada się to na jakość. Z tego co ja sie dowiedziałem : Panele Kaindl : - cena 79,90 zł za metr ( dostępne tylko w sklepach multiform, w internecie nigdzie nie mogę ich znaleźć - chodzi o model Helsinki HG ) Panele Falquon -cena 109 zł za metr ( w popularnym serwisie aukcyjnym )- producent podaje metode produkcji lakierowania i utwardzania wiązką elektronową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 16.06.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Z jakich powodów rozważasz panele na wysoki połysk? Ostatecznie mamy Quick-Step'a, ale do Kaindla też się przymierzaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkk 16.06.2015 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Ponieważ mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 17.06.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Skoro Ci się podobają to bierz:) A nie rozważałeś parkietu na wysoki połysk, trochę dołożysz, ale to naturalny materiał i duuużo trwalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkk 17.06.2015 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 To chyba by sporo kosztowalo na az tyle nie moge sobie pozwolic. Wydaje mi sie ze w panelach jest ciekawsza kolorystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaMi992 16.08.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Z ciekawości: co wybrałeś, bo też się zastanawiam nad tymi panelami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raine 16.08.2016 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Wyglądają nieźle, ale z czasem zaczynają matowieć i cały efekt szlag trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmolek 23.08.2016 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 A co myślicie o panelach w połysku, które dostępne są w castoramie? Dokładnie chodzi mi o te http://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/drewno-i-drewnopodobne/panele-podlogowe/panele/panel-podlogowy-weninger-natural-gloss-orzech-2-24-m2.html Bardzo mi się podobają, widziałam jak były ułożone w całym domu i wyglądały przepięknie ... ale pytanie jak z użytkowaniem takich paneli na wysoki połysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts