Konsultant Viessmann 03.04.2017 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Witam i odświeżam wątek. Czy są jacyś inwestorzy z okolic Krakowa użytkujący pompy powietrze-woda? Pozdrawiam Tulisko Witam, podpinam się pod pytanie, też okolice Krakowa. Witam ! Polecam skontaktować się z autoryzowanymi partnerami marki Viessmann w Waszej okolicy. Wszystkie salony oraz firmy partnerskie wraz z podaną lokalizacją znajdziecie TUTAJ. Dodatkowo możecie liczyć na bezpłatne i niezobowiązujące doradztwo, także bezpośrednio w miejscu instalacji. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo80 12.04.2017 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Ja też się mogę podpiąć ale ja raczej szukam wykonawcy pełnego ogrzewania podłogowego plus rekuperacja plus oczywiście pompa panasonica seria h 9kW. Mam już taką od dwóch lat i jestem mega zadowolony. Niby mam gaz na działce ale jakoś mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bassior 12.04.2017 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 mam PC PW Panasonic 9kW 3fazy - mieszkam pomiedzy olkuszem a krakowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts