KolesMaz 16.06.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Czesc, dostałem project domu wraz z projektem dachu. Ze względu na brak projektu wykonawczego, sam wypisałem elementy poszczególne dachu. Wymagają w tartaku. Niestety, nie jestem dekarzem, wiec nie wiem, czy czegoś nie pominąłem. Załączam spis oraz rzuty projektu: Projekt dachu: dach wiezba Przekrój Spis elementów Nie jestem specem od dachów, ale bazując na dostępnej wiedzy spisałem niezbędne elementy. Dach ma byc kryty karpiówką, wieć będzie cięzki. Czy ktoś móglby zweryfikować moją pracę? będę wdzięczny za wszelkie komentarze Pozdrawiam Maciekdach.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.06.2015 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 txt otworzyłem . deska okapowa gr 4 cm a krokwie 5cm - dziwne. Nie mowie że źle spisałeś bo nie widzę rysunków woła numer telefonu i loginy. Nie mam ochoty się nigdzie logować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtusp 17.06.2015 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Bez problemu można pobrać rysunki. Takie zestawienie robi się w excelu. Długości ceowników brakuje. Edytowane 17 Czerwca 2015 przez wojtusp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KolesMaz 17.06.2015 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 txt otworzyłem . deska okapowa gr 4 cm a krokwie 5cm - dziwne. Nie mowie że źle spisałeś bo nie widzę rysunków woła numer telefonu i loginy. Nie mam ochoty się nigdzie logować. Hej, bo otwiera się pewnie okno z reklamami, ale na oknie głównym mozesz normalnie pobrac pliki ("olewajac" okno reklamowe). Nie moglem wrzucic plików na forum, limit 19kB mi na to nie pozwolil. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KolesMaz 17.06.2015 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Hej, ceowniki są na całej dlugośći sciany, więc w domysle jest to 1712 cm x 2 sztuki I zestawienie w excelu załączone Pozdrawiam Maciekdach - spis.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtusp 17.06.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Tylko zastanawiam się czy to nie powinno być już przygotowane w długościach takich jak oferuje tartak, np.( chodzi mi o to, że deska czołowa nie kupi się 11,2 m tylko np. dwa razy 6 m) Bo tak to potrzebują jakiegoś gościa który przeliczy, dobierze, oceni odpowiednie długości i poda zamówienie magazynierom. Może najlepiej ustalić to z producentem, czego wymaga. Edytowane 17 Czerwca 2015 przez wojtusp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts