Slawek 1719499182 01.07.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Cześć,chciałem się zapytać, czy ktokolwiek z Was pokusił się o zamawianie stołu u stolarza.Marzy mi się w pracowni taki większy stolik - 4,5x1m - aby zmieściły się na nim bez problemu dwa stanowiska z kompikami i było jeszcze miejsce na knigi. Najlepiej o drewnianej ramie z blatem, jak w starych bibliotekach pokrytym okładziną podobną do linoleum.Jeśli ktoś z Was zamawiał stół, może da namiar na jakiegoś stolarza, ewentulanie rzuci jakąś fachową uwagą.Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.07.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 mam kogoś takiego, ale przed chwilą do niego zadzwoniłem i okazało sie , że jedzie do niemiec i do końca miesiąca musi pokończyc to co juz wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 02.07.2004 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Dzięki za info A wiesz może, kiedy on z tych Niemiec wraca? Pozdrowienia dla Dobrzykowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts