qrko 17.06.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam.Bardzo prosze o pomoc, bo czas nagli a troche mnie zaskoczyli robotnicy prędkością działania i dziś zrobili kanalizację w domu, a jutro chcą zasypywać i ubijać kruszywo pod chudziaka. Potrzebuję na szybko wywalic dziure w fundamencie na potrzeby czerpni do reku w ogrodzie i teraz pytanie jakiej wielkosci rure tam wstawic? 160 wystarczy czy walnac 200 na zapas? Działke mam sporą, chciałem puścić równolegle ze 3-4 nitki pomiędzy domem a czerpnią, żeby w lecie coś schładzało, a w zimie dogrzewało. Jest to gra warta świeczki czy moze olac to zakopywanie nawiewu w gruncie? PS. Rekuperator z tak długim odcinkiem nawiewowym musi być jakiś specjalny żeby to uciągnąć? Nie ukrywam, że wolalbym jakies urzadzenie przystepne cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 17.06.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Zapytaj tutaj:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=61589&goto=newpost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pece75 17.06.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Najlepiej zrób taki otwór, żeby przeszła rura 200 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts