yabba35 17.06.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam ! Mam dwa pytania odnoście mocowania płyt G-K: - jaki użyć stelaż aby zamocować pod skosem pasek szerokości ok 25 cm długości ok 3,5 m płyty G-K aby ukryć peszel z przewodami zamocowany w rogu między sufitem a ścianą ? Dodatkowo chciałem tam zamocować kilka halogenków lub ledów. - pionowe profile C MOCUJE SIĘ czy też NIE MOCUJE SIĘ do profili sufitowych/podłogowych ? Pytam bo w opisach w necie są pewne rozbieżności a muszę zabudować ścianę w pokoju płytą G-K aby poukrywać przewody do głośników, zamocować głośniki ścienne in-wall oraz aby na powierzchni nowej płyty namalować ekran do projektora. Nie wiem też co w wypadku kiedy na podłodze mam parkiet z płyt - profil U przymocować kołkami wprost do niego czy jeszcze profil podkleić taką taśmą gumową ? Chyba nie jest to specjalnie trudne ? Miałem już zamówioną ekipę na czerwiec ale przesunęła termin na wrzesień więc jestem lekko wk...ny postanowiłem zrobć to sam. Tak jak pisałem - płyta na jedną ścianę i ukrycie tego peszla pod sufitem przy ścianie. Byłbym wdzięczny za kilka rad od fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts