Whisper 01.07.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jak nie urok to sr... przemarsz wojsk Mam watpliwa przyjemnosc posiadania dzialki czesciowo polozonej w konserwatorskiej strefie archeologicznej (to znaczy przyjemnosc posiadania jest wielka, ale ta strefa mniej). Archeolog z ktorym rozmawialem sie na mnie wypial, w zwiazku z czym: poszukuje archeologa do przeprowadzenia badan sondazowych (odwierty) kolo Tarczyna pod Warszawa. Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.07.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Ja bym szukał na UW albo przez Wojewódzkiego Konserwatora.PozdroJ PSO ile wiem to sprawy z "wykopaliskami" są przechlapane.Ale życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marf 04.07.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 E tam ja mialem 1000pln 2 dni roboty i po klopocie.Ale robilem je przed kupnem dzialki na wypadek gdyby cos znalezli a wtedy nie skonczylo by sie na tysiaku.Wiadomo ze szkoda i tych pieniedzy ale jak trzeba to trzeba, a dzialka mi sie podobala. U sasiada robili i cos tam zanlezli koszt 6000 pln, i jakies 2 tygodnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 09.08.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Też miałam taką przyjemność , w związku z tym podaję to co uzyskałam u Konserwatora:-dariusz Monasierski 0-601 327725-Sławomir Sałaciński 0-609 077568-Elżbieta Raszyk 0-602 464771-Marek zalewski 0-606 279831-Andrzej Jankowski 0-606282424Pamiętaj najpierw musisz mieć od Konserwatora pozwolenie na wykonanie tych prac (mapki + 76 zł w znaczkach skarbowych) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.08.2004 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 W te sobote odbyly sie u mnie wykopki Wszystko trwalo pare godzin, w ciagu paru dni bede mial dokumentacje. Koszt ok. 1000 zl, a archeolog to p. Marek Czarnecki (namiary mialem wczesniej na priv od Marcenki (dzieki Marcenko ) . Facet bardzo sensowny, przywiozl wlasnych kopaczy. Godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dersadam 13.05.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Miałem podobny problem polecone mi Panią która szybko ogarnęła temat, nie robiła jakichś problemów. Wynegocjowałem dobrą cenę i muszę ja polecić, przyjechała ze swoją ekipą i sprzętem, byłem sceptyczny ale Pani Mirosława Dernoga poradziła sobie świetnie jej strona internetowa to http://www.misjaarcheo.pl jesli chodzi o nadzór archeologiczny albo badania powiechrzniowe to polecam. Bez problemu i urzędowego gadania jej nr tel to 881 646 718 jak co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts