Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tapetowanie przedpokoju

887Murek

Recommended Posts

Dziś przychodzi fachowiec, będzie wyceniał, tapeta to taki baranek (białokremowa) a drzwi w mieszkaniu białe, jak myślicie nie będzie się to zlewać i nie będzie jak w szpitalu?

Czy tapetę można malować? Pewnie zależy jakąś, ta była kupiona w lerła za ok. 40zł za rolkę, nic o malowaniu jej nie było napisane. więc nie wiem.

Wszelkie uwagi pożądane. Dzięki!

dlaczego niby tapety są niemodne?

Ja sie z tym nie zgodzę. Jak dla mnie to własnie bardzo modne jest jest posiadanie na przykład jednej ściany w salonie w tapecie!

a co do autorki i jej pytania.

też mam białe drzwi, i też mam jasne ściany, ale mam na dwóch taką tapetę http://efekciarnia.pl/4361-large_default/073415-tapeta-rasch-textil-solitaire.jpg

a na ścianach mam kremowy kolor. U mnie nie wygląda to źle, bo mam ciemną podłogę i ciemne meble. Ale mi się podoba. nikt mi jeszcze nie powiedział, ze to źle wyglda czy coś.

A łatwiej będzie jak pokażesz zdjęcia tej twojej przestrzeni, bo też ważny jest układ pomieszczenia, oświetlenie, meble. To by coś można było bardzej powiedzieć.

Edytowane przez joliska

też mam białe drzwi, i też mam jasne ściany, ale mam na dwóch taką tapetę [...]

a na ścianach mam kremowy kolor. U mnie nie wygląda to źle, bo mam ciemną podłogę i ciemne meble. Ale mi się podoba. nikt mi jeszcze nie powiedział, ze to źle wyglda czy coś.

Bardzo mi się taka tapeta podoba, aż mnie zachęciłaś, żeby u siebie taką albo podobną położyć.

Kupowałaś w tym sklepie, jest on wart uwagi?

Edytowane przez joliska