887Murek 18.06.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Dziś przychodzi fachowiec, będzie wyceniał, tapeta to taki baranek (białokremowa) a drzwi w mieszkaniu białe, jak myślicie nie będzie się to zlewać i nie będzie jak w szpitalu?Czy tapetę można malować? Pewnie zależy jakąś, ta była kupiona w lerła za ok. 40zł za rolkę, nic o malowaniu jej nie było napisane. więc nie wiem.Wszelkie uwagi pożądane. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 19.06.2015 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 To rzecz gustu ,ale faktycznie może być trochę jasno...pomalować można wszystko ,ważne aby efekt końcowy był zadowalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 19.06.2015 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Czy te odcienie bieli są do siebie podobne? Jaką masz podłogę? Dodatkami możesz urozmaicić to wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TuTomko 22.06.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Zależy jaki duży ten przedpokój;) może być jasno, ale z drugiej strony jeśli jest malutki, to optycznie się powiększy;) można dodatkiem w jakimś kolorze poszaleć jak wyjdzie za biało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lampo 24.06.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Tapety są niemodne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norka8 25.06.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) dlaczego niby tapety są niemodne? Ja sie z tym nie zgodzę. Jak dla mnie to własnie bardzo modne jest jest posiadanie na przykład jednej ściany w salonie w tapecie!a co do autorki i jej pytania. też mam białe drzwi, i też mam jasne ściany, ale mam na dwóch taką tapetę http://efekciarnia.pl/4361-large_default/073415-tapeta-rasch-textil-solitaire.jpga na ścianach mam kremowy kolor. U mnie nie wygląda to źle, bo mam ciemną podłogę i ciemne meble. Ale mi się podoba. nikt mi jeszcze nie powiedział, ze to źle wyglda czy coś. A łatwiej będzie jak pokażesz zdjęcia tej twojej przestrzeni, bo też ważny jest układ pomieszczenia, oświetlenie, meble. To by coś można było bardzej powiedzieć. Edytowane 2 Lipca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
decora 30.06.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Może być trochę za jasno, ale zawsze możesz przemalować drzwi, poza tym efekt może wyjść lepiej w realu niż jak to sobie wyobrażasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka8 02.07.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 (edytowane) też mam białe drzwi, i też mam jasne ściany, ale mam na dwóch taką tapetę [...] a na ścianach mam kremowy kolor. U mnie nie wygląda to źle, bo mam ciemną podłogę i ciemne meble. Ale mi się podoba. nikt mi jeszcze nie powiedział, ze to źle wyglda czy coś. Bardzo mi się taka tapeta podoba, aż mnie zachęciłaś, żeby u siebie taką albo podobną położyć. Kupowałaś w tym sklepie, jest on wart uwagi? Edytowane 2 Lipca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.07.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 jolka8 vel norka8 - zdecyduj się, którego nicku używasz, za wielokonto grozi ban A dialog samej z sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts