mww 01.07.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Zależy mi, żeby kwota udzielonego kredytu była bilansowana środkami zgromadzonymi na rachunku bilansującym. Takie coś stosuje MBank i Multibank. Ale oni mają stopę procentową ustalaną na podst. dec. Zarządu, a nie w oparciu o WIBOR+marża i to mi nie pasuje. Szukam banku 2w1 czyli procenty na Wiborze i bilansowanie środkami na rachunku. Czy ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 01.07.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 z tego, co wiem, to maja to tylko te dwa banki, a walsciwie bre (multi i mbank to sektory bankowosci detalicznej bre banku). niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 02.07.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 coś za coś, trudno ci bedzie znależćtaki bank w którymwszystkie warunkibędąci odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts