kata3456 18.06.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 będę kłaść panele i boje się że między betonem a panelami/gąbką może się rozwijać jakieś robactwo. Myślałam o tym żeby posypać beton i gąbkę ziemią okrzemkową, ale nie mam pojęcia czy tak się robi i czy da to oczekiwany efekt. Czy ktoś ma jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 18.06.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 będę kłaść panele i boje się że między betonem a panelami/gąbką może się rozwijać jakieś robactwo. Myślałam o tym żeby posypać beton i gąbkę ziemią okrzemkową, ale nie mam pojęcia czy tak się robi i czy da to oczekiwany efekt. Czy ktoś ma jakieś rady? Czystość i suchość czyli: brak wilgoci i resztek którymi się by żywiły to najlepsza rada. Tam gdzie jest sucho i czysto nie ma racji bytu występowanie jakiegokolwiek robactwa, dodawanie "ziemi" jakiejkolwiek czy czegokolwiek innego może spowodować większe kłopoty niż pożytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts