Braga 18.06.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Dzień dobry, ja mam pytanie do eksperta Veluxa odnośnie okien kolankowych. Po zamontowaniu okazało się, że rura od rynienki skierowana jest prosto na styropian. Skutkuje to tym, że w czasie deszczu woda zebrana z okien leci mi za styropian elewacyjny. Jakie jest rozwiązanie dla tego problemu. Chciałbym nadmienić, że opcja wpuszczenia rury w elewacje nie wchodzi w grę gdyż jest to dom energooszczędny i grubość styropianu jest dobrana do założeń cieplnych. Zdjęcie okien: Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Braga źle obrócone zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doradca VELUX 19.06.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witaj Braga, Dziękujemy za zapytanie, przekazaliśmy je do działu technicznego.Odpowiedź przygotujemy najszybciej, jak tylko to możliwe. Pozdrawiam,PawełDoradca VELUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts