sszakallx 19.06.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 WitamW tym roku zamierzam ocieplić dach krokiew mam 18cm planuje zakupić wełnę 15 cm a następnie dodatkowo 10cm szczelinę wentylacyjna zamierzam mieć 3 cm pytanko w jaki sposob wykonac kratki wentylacyjne ? Dach deskowany z papa i posiadam nadbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk16 19.06.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Jakie kratki Masz na myśli? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.06.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Szczelinę pomiędzy warstwą elewacji a nadbitką należy zabezpieczyć siatką. Najlepiej metalową z drobnymi oczkami. Może być zatopiona w elewacji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuzi 12.08.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 podepnę się pod temat witam. Zaczynam myśleć o ociepleniu dachu tzn. skosów i sufitu, według mnie nie ma sensu ocieplać całego dachu (chyba że się mylę ? ) skosy są blacha+papa+deski a sufit same deski, czy mam dawać pod wełnę folie paroizolacyjną czy nie ?czy mam zostawić 2cmm luzu ? wełna na zakład 15+5cmm?i później folia aluminiowa nieprzepuszczalna ? Czy jet konieczne na tym etapie montowanie wieszaków pod GK? z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts