tessau 19.06.2015 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Jakie regały magazynowe sprawdzą się najlepiej na magazynie do przechowywania delikatnego asortymentu. Chodzi tutaj przede wszystkim o szkło, porcelanę i inne tego typu akcesoria przedmioty. Dodatkowo na hali porusza się wózek elektryczny który wprawia wszystko w delikatne drgania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.06.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Cholera, nie mogłem spać przez to proste pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckim 22.06.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Przecież wszystkie regały muszą cechować się stabilnością... Pokaż mi gdzie regały mogą się gibotaćJeżeli ma to być co bardziej profesjonalnego, czyli regały wielopoziomowe to zapoznaj się z tym artykułem: http://www.dexionpolska.pl/O-Nas/Aktualnosci-i-Wydarzenia/2015/Ekskluzywne-towary-wymagaj-solidnych-regaow/ Opisują tam wdrożenie którego ostatnio dokonali. O coś takiego Ci chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts