felek11 19.06.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Stoję przed wyborem blachodachówki i nie wiem na ktorą lepiej się zdecydować. Poproszę o ewentualne sugestie, za i przeciw. Dach jest dość duży 315m2 dość połamany na domu parterowym. Cenowo wychodzi podobnie, adamante mimo że będzie sporo odpadu wypada ciut taniej. Pomóżcie podjąć decyzję proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dubi1985 22.06.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Witaj, widzę że nie masz wielu podpowiedzi. Ja zastanawiałem się między ruukki finerą a budmat venecja. Ostatecznie, wybrałem budmat venecję, również dom parterowy, dach 320m2 ( projekt dobredomy.pl - Julia )dziś otrzymalem zapytanie którą blachę chcę położyć, tj. Venecja Prelaq X mat czy Venecja D-matt.Podpowie ktoś bardziej zoorientowany, która blacha jest lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felek11 23.06.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Niestety nikt nie chce się wypowiedzieć.Mi znajmy polecał jeśli Venecje to w X+mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LASSU 30.06.2020 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 (edytowane) jeśli nie przypilnujecie dekarza, a trzeba wiedzieć, jak go przypilnować to przy złym obmiarze dachu nie zakończy blachodachówki na desce czołowej z wiatrownicą, tylko będzie musiał dokładać jakieś deski dobijane na przewiązki do krokwi, a wy będziecie mieć spie...... dach, mnie tak zrobiono na dachu, i dla mnie to jest paskudztwo, które irytuje mnie za każdym razem kiedy to widzę, venecji x-matt nie da się przyciąć w dowolnym miejscu i jak dekarz nie umie myśleć i liczyć to zmajstruje takiego właśnie potworka jak ja mam, ale kasę weźmie, poza tym balchodachówka matowa i ładna ale tylko dla kumatych dekarzy Edytowane 30 Czerwca 2020 przez LASSU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts