ad_87 19.06.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, Kilka dni temu zakończono u mnie montaż dachówki i okna dachowego. Generalnie jedno co zwróciło moją uwagę to fartuch okna dachowego. Nie wiem już sam czy tak to właśnie ma być czy można było go zamontować lepiej. Dachówka ceramiczna. Zdjęcie nie ma idealnej jakości ale być może pozwoli Wam ocenić. Liczę na opinię osób, które bardziej siedzą w temacie. Pozdrawiam:bye: [ATTACH=CONFIG]321614[/ATTACH] Edytowane 21 Czerwca 2015 przez ad_87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.06.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Dolny fragment kołnierza należy dopracować (dokładnie uformować). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad_87 21.06.2015 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Dzięki za odpowiedź. Dorzucam bardziej dokładne zdjęcie może będzie Wam łatwiej ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.06.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Ten stan to najprawdopodobniej efekt montażu kołnierza przed dachówkami. W trakcie krycia kołnierz został unoszony a dość twarde aluminium uniemożliwia dokładne uformowanie po montażu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doradca VELUX 24.06.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Witaj ad_87,Nie pozostało mi nic więcej niż potwierdzić słowa Andrzeja Wilhelmi - dolna cześć kołnierza powinna być doprofilowana do pokrycia dachowego.Pozdrawiam,Paweł Doradca Velux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekpolak 25.06.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 co to za dachówka? ona ma tak odstawać jedna od drugiej? czy to tylko gra cieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts