SO-JER 20.06.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, mam pytanie jak wykańczaliście okrągły słup który wypada w podbitce na tarasie? Myślałem nad wycięciem i wyfrezowaniem z drewna, Zastanawiałem się też nad listwami silikonowymi, coś na stylizacje kolumny. Kolejnym rozwiązaniem było żeby dociąć równiutko i wykończyć tynkiem silikonowym przy okazji zaciągania elewacji Wrzucam zdjęcie, podpowiedzcie co polecacie, jakie są wasze doświadczenia. Pozdrawiam Edytowane 20 Czerwca 2015 przez SO-JER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 20.06.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Są w sprzedaży głowice na kolumny. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.06.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Albo gzyms ze styropianu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts