szejgi 20.06.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]321509[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]321509[/ATTACH]Witam serdecznie. Liczę na Wasze porady bo co dwie głowy(albo tysiące głów) to nie jedna.... Z racji,że powiększyła się rodzina i podrosły dzieci, zaplanowałem przebudowę piętra w domu typu klocek. Dom wg mnie całkowicie nie ustawny do przebudowy. Centralnie usytuowana klatka schodowa z parteru na górę i dalej na strych. Mam duży pokój dziecka,salon,sypialnię, kuchnię i łazienkę. W salonie i sypialni (są przejściowe) jest duży wspólny balkon ( przez całą szerokość domu) Problem w tym że nie mam zbytnio pomysłu jak zmodernizować mieszkanie tak aby zrobić z trzech, 4 pomieszczenia +kuchnia, łazienka. Chciałbym zrobić 2 pokoje dla dzieci ( chłopiec i dziewczynka ), dla siebie sypialnię i tradycyjnie pokój dzienny. Do czego by się nie zabrać to gdzieś coś przeszkadza. W połowie okna balkonowego ściany nie postawię, obok nie bo zamiast pokoju to powierzchniowo wyjdzie schowek na szczotki... Proszę o jakieś porady PS. W załączeniu przesyłam amatorsko wykonany rzut z pomiarami ( niestety brak czasu na fachowy rysunek w programie ) Edytowane 20 Czerwca 2015 przez szejgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts