MichalPinuS 21.06.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Witam. Przeglądałem posty ale nie znalazłem nic ciekawego. Posiadam kontener samochodowy z aluminium, przerabiam go na domek letniskowy,ocieplony jest styropianem i na to położona jest płyta drewniana. W środku wyciąłem otwory i wstawiłem okna gospodarcze. Teraz moje pytanie czym to draństwo obić w środku ?? Nie chce mi się bawić w płyty karton gips, myślałem o panelach pcv ?? co o tym sądzicie, czy po obiciu panelami dookoła nie będzie w środku wilgoci i zaduchu ??Dzięki za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 22.06.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Wilgoci i zaduchu nie będzie jak zrobisz wentylację. Czyli kominek na dachu i rozszczelnione okna / drzwi. Wyłożenie ścian czymkolwiek nie rozwiązuje problemu na dłużej niż kilka dni. Panele PCV mi osobiście się nie podobają, wolał bym zwykłą boazerię drewnianą czy nawet oheblowane deski sosnowe. No ale o gustach ciężko dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts