bomsight22 21.06.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 WitamPosiadam działkę narożnikową, przy rondzie. Z jednej strony działki znajduje się zwykła droga publiczna, z której mam wyznaczony wjazd na działkę.Z drugiej strony biegnie krajówka, z której chciałbym także uzyskać zjazd do działki. Czy istnieje na to szansa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 21.06.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Marna, bo masz inną możliwośc z drogi o mniejszym priorytecie. Ale spróbuj uzyskac decyzję o lokalizacji zjazdu może się akurat uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukpat 26.06.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witam Posiadam działkę narożnikową, przy rondzie. Z jednej strony działki znajduje się zwykła droga publiczna, z której mam wyznaczony wjazd na działkę. Z drugiej strony biegnie krajówka, z której chciałbym także uzyskać zjazd do działki. Czy istnieje na to szansa ? Szanse zerowe , sam to przerabiałem. Gdybyś miał dostęp tylko do drogi krajowej to tak (choć też nie bez problemów), ale masz zjazd z drogi niższej kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.06.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witam Posiadam działkę narożnikową, przy rondzie. Z jednej strony działki znajduje się zwykła droga publiczna, z której mam wyznaczony wjazd na działkę. Z drugiej strony biegnie krajówka, z której chciałbym także uzyskać zjazd do działki. Czy istnieje na to szansa ? Wydziel nową działkę tak, aby nie można było korzystać z wyznaczonego zjazdu, wystąp dla wydzielonej części o pozwolenie na zjazd, scal działki. Inaczej tak jak wcześniej wspomniano szanse równe "0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts