Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Niechaj, wpisz tę informację w sygnaturze i chyba jest taki wątek sprzedażowy na forum.
  • Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pusiu te deszcze to długo u Was były? bo u nas znowu leje :(

u nas troszkę z rana popadało tylko :) mam nadzieje że od was nie przyjdą do nas te deszcze :(

Pestko dzięki za info:)

anullo u nas dzisiaj bardzo ładnie :)

Mamy drzw wejściowei! Na zawiasach :D

Malowanie boazerii to jakaś masakra, nie mamy miejsca, żeby ją sensownie rozłożyć, więc wyrabiamy tempo ok 10 desek na dobę :p

IMG_20160818_192436375.jpg

Gaju kto zasłużył, ten ma wakacje - Inwestor został na posterunku budowlanym ;)

ja robię mniej więcej to:

m.jpg

a w tym samym czasie Inwestor np zabija garaż deskami :p

mms_img-951475891.jpg

Mały biały domku dzięki :)

Mały biały ja pracuję nad kolorowaniem się na brąz, a Inwestor koloruje nadbitkę na biało - nic w przyrodzie nie ginie :p

anullo właściwie wolałabym być na budowie, bo teraz wreszcie mogłabym porobić coś konkretniejszego i uwinęlibyśmy się szybciej, ale w sumie nie narzekam :rotfl:

Na plażę docierają dobre wieści - mamy numer domu taki, jaki chcieliśmy (samodzielny, bez "a', "b" czy innego "c")! :wave: Teraz mam dwa tygodnie na zrobienie tabliczki, chyba, że z najdę jakąś starą emaliowaną z odpowiednim numerkiem. Będzie szpan w pizzerii :D

O ja też mam numer, ale mnie dali 30 dni na zrobienie tabliczki podali podstawę prawną zagrozili karą mandatu czy grzywny 250 zł lub naganą.

Z tego strachu zamówiłam już solarną tabliczkę z numerem i nazwą,bo oświetlona ma być....

A i jeśli dom w głębi to należy na ogrodzeniu ją umieścić, u mnie frontowego jeszcze nie ma.

Tak w ogóle to połowa tego pisma dotyczy tego oznaczenia....

Ja pierniczę, idzie człowiek po numer dla domu a tu go straszą paragrafami i grzywną. Chyba coś się popieprzyło w naszym kraju :p

W takim razie jeszcze nie załatwiam sobie numeru, bo u nas ani prądu ani ogrodzenia.

nas ganiała dzielnicowa za brak numeru i groziła mandatem :p w końcu kredą na słupie napisaliśmy i wsio. Facet od ogrodzenia miał mega opóźnienie, nie było jak numeru dać, a chciałam na skrzynce listowe nakleić numerek.
Ja mam namiary na prześliczne ceramiczne numery domów ale zastanawiam się nad zrobieniem takiego na zamówienie u tych co robią płytki ręcznie ;) wyszlo by taniej ;) narazie mam brzydki plastikowy numerek na zasadzie "coś musi byc"