gaja2 01.05.2016 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 jaka piękna sławojka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 01.05.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Uroczy wychodek Czyli " ŁAZIENKA W DREWNIE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.05.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 No, no, rosną ściany jak na drożdżach Drzwi piękne, aż szkoda montować na zewnątrz. Oby się nie zniszczyły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 01.05.2016 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Śliczne te drzwi! Bardzo klimatyczne, masz zdolnego tatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 02.05.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Prześliczne drzwi szkoda ich na wychodek A kaski gdzie? BHP przede wszystkim :] U mnie dzieciaki właśnie te kaski najbardziej rajcowały :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 03.05.2016 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 dzięki, w takim razie tymczasowe drzwi wejściowe też zamówię u taty:) Aniko ups, zapomnieliśmy o kaskach! Dla Młodej na razie główną atrakcją jest miotła, oby jej zostało Majówka na budowie Wczoraj ekipa skończyła murować ściany, wszystko zalane, od jutra jedziem z wieńcem i stropem o ile pogoda pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2016 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Masz potężną tę piwnicę A u nas dziś leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.05.2016 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 U nas wczoraj grad był tak na 8mm średnicy krople deszczu nie wiele mniejsze Kaski są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 04.05.2016 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Pestko no większa od naszego mieszkania, ale na zdjęciach widać w sumie sam garaż ok 4 czy 5m na 7 metrów U nas, tfu tfu, słońce, dzisiaj prawie 20 stopni, ale chyba zbiera się na burzę Strop się szaluje Byliśmy zobaczyć moje wymarzone drzwi zewnętrzne, niestety w zakładzie nie mieli tego konkretnego modelu, ale to co mieli to Nie dziwota, że terminy realizacji mają na sierpień-wrzesień (my i tak będziemy wstawiać po wylewkach i tynkach, więc później), no cuda, cudeńka! Nasze będą takie, już wklejałam w galerii, wiem -> http://www.waclawik-okna.pl/images/drzwi_retro4_1.jpg ale raczej z prostszym dołem, bo na ganku chcę wycinanki w drewnie i byłoby za dużo dobrego. No i nie wiem, w jakim kolorze, bo albo ganek kolor a drzwi białe albo na odwrót. I ta klamka trochę za bardzo stylizowana, ale da się załatwić źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 04.05.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Piękne drzwi!!! Takich szukałam... i właśnie z wycinankami na dole Czy możesz jakieś szczegóły - firma, cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 04.05.2016 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Gaju - Wacławik Okna Olszówka k. Rabki-Zdroju Do końca maja jest promocja, więc myślałam, że zamówimy, ale panowie uświadomili nas, że montaż drzwi drewnianych dopiero po pracach mokrych Ach no i cena tych "moich" od 3,7tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 04.05.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Niechaj u nas też jakieś ciemne chmury... ale dzień był piękny Drzwi śliczne! My drzwi będziemy mieć narazie techniczne, po wszystkim będą właściwe. Tak samo z garażowymi... a cena, powiedziałabym nie zbyt wysoka.. biorąc pod uwagę drewno często drzwi mają cenę od 3-4 tys.. niestety to już cena z 2 miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 04.05.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 postanowiłam dołączyć do obserwujących Twój wątek. W pięknej okolicy stawiasz domek, projekt też bardzo ciekawy. Powodzenia i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 05.05.2016 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Liliputku ech, dzisiaj to już na pewno lunie Też uważam, że cena jak za ręcznie robione drewniane drzwi wcale nie jest wygórowana. Te produkowane seryjnie i niekoniecznie drewniane potrafią kosztować podobnie. miss_piggy dzięki i zapraszam Od wczoraj mamy las "kotłownia" czyli pokój dla PC, CWU i mój magazyn i zaczynały się schody widok ze schodów na garaż: Plan na najbliższe dni: dzisiaj zbrojenie, jutro zalewanie, a w poniedziałek drenaż i izolacja (jeśli nie będzie padać), zbliżamy się wreszcie do stanu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 05.05.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Piękny Lasek Drzwi łatwiej przemalowac niż cały ganek więc pewnie je bym malowala. Ale ja niestabilna kolorystycznie jestem i potrzebuje zmian co jakiś czas. Ganek, ganek... Ech ganek. Jak ja go potrzebuję. Bez niego taki pusty front budynku mi się wydaje. Napisz coś więcej o swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 05.05.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Pniecie się w górę I w sumie jak to w górach - las nawet we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 05.05.2016 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Aniko ach, nie wiem, z praktycznego punktu widzenia wolę białe drzwi, bo przyjmą każdy kolor wianka, które uwielbiam robić i wieszać A co do ganku - będzie z boku domu, do granicy działki od drzwi ok 5m, więc wejście na ganek z boku, dwa boki - dłuższy i krótszy zabudowane raczej nisko. Ławeczka na krótszym boku. Na dachu blacha na rąbek (jeszcze nie wiem, czy czarna czy szara). Zabudowa "barierek" ganku z desek powycinanych w jakieś naiwne wzorki - serduszka, tulipany coś w ten deseń. Taki balkon jest w domu rodzinnym mojej babci i chciałabym iść w te klimaty: a taki ganek jest przy zabytkowej willi na mojej ulicy (zdecydowanie zbyt ciężki wizualnie, ale motyw wycinanki lokalny do przemycenia) i jeszcze trochę klimatu: -> https://www.facebook.com/Agroturystyka-Na-skraju-czasu-560731100698848/?fref=photo Iscro las w domu, las za domem Dzisiaj Bollywood - czasem słońce, czasem deszcz, ale panowie trwali na posterunku i zbrojenie prawie skończone, betoniarka zamówiona na jutro, wiecha już zapowiedziana Deszczu proszę poczekaj tak do połowy przyszłego tygodnia! Jeśli pogoda dopisze w poniedziałek ruszamy z drenażem i izolacją strefy podziemnej - czyli najbardziej kluczowymi elementami naszej budowy. Tyle decyzji do podjęcia, spraw do dogadania i dopilnowania, materiałów do wybrania, już niby wszystko było jasne, ale im bliżej tym więcej wątpliwości Na dziś mamy plan na rury drenażowe na dwóch wysokościach, żwir w workach jutowych, hydroizolacja podwójna papa, izolacja cieplna 8cm EPS, a reszta szczegółów będzie się klarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 06.05.2016 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 te ganki są piękne niestety mój mąż nie dostrzega ich uroku... ja to w ogóle mgłabym mieć taką chatę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.05.2016 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 To podobne klimaty co moje (alleeee nowość ) Wianków nigdy nie robiłam a też mi się podobają. Mąż natomiast zupełnie inaczej i nie pozwolił mi ani na boże narodzenie ani na wielkanoc bo niby drzwi popsuję. Co do kolorów to w ogóle uwielbiam Zalipie i najchętniej to w tym klimacie dom bym zrobiła i moje drzwi to jeszcze bym pomalowała A co do ganków to tutaj głównie są przy opuszczonych starych domach. TAAAKIE piękne aż nas korci by w nocy przyjechać, rozebrać i do siebie zabrać I pytanie czy to kradzież czy ratowanie tego cuda bo widać że to ostatnie lata przed zawaleniem się i nikt go już nigdy nie pokocha jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 06.05.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Niechaj, nieustannie trzymam kciuki za pogodę! Piwnica wyszła Wam pierwsza klasa! Jaką macie powierzchnię zabudowy?Drzwi - genialne! Aż przejadę się któregoś dnia pooglądać na żywo, bo drewniane bardzo mi się podobają, mamy elewację z drewna wokół drzwi i aż żal byłoby iść w stalowe... :/ Także skorzystam z namiarów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts