malydomekpodlodzia 03.06.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 zrób okno na zachód! jeszcze nie jest za późno, a potem cale zycie bedziesz załowac pogadaj z architektem albo kierbudem czy to bedzie zmiana istotna chyba,że macie mniej niz 4 m do granicy to sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thermano 03.06.2016 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 O, proszę uderz w stół......... Thermano, gdzie byliście jak my kładliśmy dach To może jakaś modernizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.06.2016 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Termano, żebym na to wpadła rok tem, terazjuż po remoncie dachu Ale dobrze wiedzieć, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 03.06.2016 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Pestko zdecydowaliśmy się na ceramiczny, tzn dwa ceramiczne, systemowe, ocieplane, ale jeszcze wahamy się nad konkretnym modelem (z IBF i Schiedla) - ale okazało się, że jednak nie musimy kupować na już, więc szukamy teraz na spokojnie. Staram się czytać wszystko, co podrzucasz, bardzo się przydaje Mały biały domku, dzięki Już zaraz minie Twój pierwszy tydzień mieszkania! Małydomkupodłodzią nie robię! z pełną świadomością, na plus był jedynie widok, a minusów zdecydowanie więcej Tak jak myślałam, w 3 dni mamy ściany konstrukcyjne parteru i wylane nadproża ściana wschodnia ściana północna ściana zachodnia (po lewej okno jadalniane, po prawej kanapowe) kuchenna ściana bez okna:) wąskie okno na schodach, dla mnie za niskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.06.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 O i udało się zmienić tytuł Tęczowy Domek rośnie w oczach, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 05.06.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Piękne okna! Az żałuję, że takich nie mam...ale nie mam też takich plenerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 06.06.2016 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Pusiu dzięki Gaju dzięki:) I mi się podobają Mam tylko nadzieję, że nikt się nie wybuduje na przynajmniej dwóch działkach pod nami, bo te okna mamy 50cm nad podłogą i z działek poniżej będzie można oglądać naszą bieliznę sobota na budowie - Inwestor skosił całą działkę (tzn tam, gdzie nie ma gór gliny), ja sprzątałam parter, żeby potem było trochę mniej do wynoszenia. Sprawdziliśmy też, czy na naszą łąkę dowożą pizzę Dom widziany z wysokości najbliższego sąsiada po naszej stronie drogi, oby jak najdłużej pozostał pierwszym Dzisiaj pogoda jeszcze łaskawa, panowie zaczęli szalować wieniec, mam nadzieję, że zalejemy strop przed czwartkiem, bo znowu zapowiadają deszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 06.06.2016 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Ależ tam pięknie Ja się nie przestanę zachwycać Kiedyś zamawialiśmy pizzę na Błonia krakowskie w czasie koncertu... Nie chcieli przywieźć, nie mam pojęcia dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.06.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Uwielbiam moje okolice, ale u Ciebie jest przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 06.06.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 a no, jak z pełną swiadomoscia i duzo minusów to co innego nie musisz zasłaniać bałaganu na zdjęciach, nie przejmuj się, wszyscy mamy taki sam burdel na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 06.06.2016 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 a no, jak z pełną swiadomoscia i duzo minusów to co innego nie musisz zasłaniać bałaganu na zdjęciach, nie przejmuj się, wszyscy mamy taki sam burdel na budowie nie bałagan zasłoniłam Pestko też mi się podoba:) Iscro może przywieźli, ale nie Wam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 06.06.2016 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Wiecie, jak to jest, gdy przyjeżdżacie na budowę obejrzeć postępy prac, a w piwnicy zastajecie parę nastolatków w dwuznacznej sytuacji? Bo my już wiemy na dokładkę panienka, tfu, Inwestor z okienka początki szalowania stropu, widok z wiatrołapu na pokój dzienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 06.06.2016 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 To może chociaz widok był przyjemny U nas zdarzała się tylko okoliczna menelia, ale wynosili sie jakos wcześniej i tylko pozostałości świadczyły o pobycie... Ale teraz na szczęście już dom zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.06.2016 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Wiecie, jak to jest, gdy przyjeżdżacie na budowę obejrzeć postępy prac, a w piwnicy zastajecie parę nastolatków w dwuznacznej sytuacji? Bo my już wiemy No nie mów :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2016 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 To i ta lepiej niż w niedwuznacznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 07.06.2016 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Wiecie, jak to jest, gdy przyjeżdżacie na budowę obejrzeć postępy prac, a w piwnicy zastajecie parę nastolatków w dwuznacznej sytuacji? Bo my już wiemy Cooo? Ciekawa jestem jakie były miny... Wasze i ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 07.06.2016 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Cooo? Ciekawa jestem jakie były miny... Wasze i ich Niestety nie widziałam clou całej sytuacji:( Czekałam przed domem, bo Młoda miała focha. Widziałam tylko, jak Inwestor idzie po schodach z parteru do piwnicy, a po chwili z garażu wychodzi uchachana blondyneczka, za nią chichrający się (ale oczami ciskający nienawistne gromy - wiadomka ) młodzian, a na końcu trochę starszy młodzian - uchachany Inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 07.06.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Widzisz? Prawie garaż Wam ochrzcili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2016 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 I nie opowiedział Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.06.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Niestety nie widziałam clou całej sytuacji:( Czekałam przed domem, bo Młoda miała focha. Widziałam tylko, jak Inwestor idzie po schodach z parteru do piwnicy, a po chwili z garażu wychodzi uchachana blondyneczka, za nią chichrający się (ale oczami ciskający nienawistne gromy - wiadomka ) młodzian, a na końcu trochę starszy młodzian - uchachany Inwestor Krótko mówiąc tęczowy domek nabiera rumieńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts