Bejaro 25.08.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 No życzą sobie nie tylko nr ale także nazwy ulicy..... Widziałam takie ceramiczne w Portugalii i Hiszpanii śliczne te płyteczki były z tymi numerkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.08.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 o nazwie pierwsze słyszę, a może dlatego, że mieszkam na wsi, tu jeszcze nie ma ulic, chociaż miały być, mohery nie chcą sie zgodzić na zmiany, Więc numery we wsi są w cały świat, a karetka godzinę krąży zanim dotrze gdzie ma dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.08.2016 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 U nas też nie ma ulic, tabliczka ma numer domu i nazwę miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 25.08.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 U nas też nie ma ulic, tabliczka ma numer domu i nazwę miejscowości Wg mnie prościej byłoby gdyby na tabliczce była miejscowość i ulica bo też nadana a mieszkamy w takim trójkącie gdzie są pola z 3 okolicznych wioch i nas wcielili w miejscowość obok a wszyscy myślą że mieszkamy obok i nawet gaz i prąd mamy w papierach na tą poprzednią miejscowość dziś już dwa razy dzwonili z gazowni z pytaniem jakim cudem zmieniło się miejsce poboru gazu bo zgłosiłam zmianę adresu do korespondencji i od razu też to..... Nic tabliczka z ulicą zamówiona kubeł na śmieci nie dotarł a w harmonogramie wywozu nie ma takiej ulicy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 26.08.2016 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Mały biały ja pracuję nad kolorowaniem się na brąz, a Inwestor koloruje nadbitkę na biało - nic w przyrodzie nie ginie anullo właściwie wolałabym być na budowie, bo teraz wreszcie mogłabym porobić coś konkretniejszego i uwinęlibyśmy się szybciej, ale w sumie nie narzekam Na plażę docierają dobre wieści - mamy numer domu taki, jaki chcieliśmy (samodzielny, bez "a', "b" czy innego "c")! Teraz mam dwa tygodnie na zrobienie tabliczki, chyba, że z najdę jakąś starą emaliowaną z odpowiednim numerkiem. Będzie szpan w pizzerii Niechaj wierze ci ja też mam tak czasem że zamiast lenić się z dziećmi w domu wolałabym być na budowie i coś chociaż ogarnąć Gratuluje numerku domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 26.08.2016 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 No życzą sobie nie tylko nr ale także nazwy ulicy..... Widziałam takie ceramiczne w Portugalii i Hiszpanii śliczne te płyteczki były z tymi numerkami... też mi się taka marzy, czy ktoś wie, gdzie coś takiego można skołować, bo wakacje w tym roku mam na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 27.08.2016 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Gratuluję numerku bez niczego, ja niestety mam z "a" . U nas taka dziwna numeracja w ogóle była, ale mieszkam trzy miesiące i już się z tym pogodziłam Pierwotnie też chciałam emaliowaną tabliczkę, cudne są, ale jak w większości cena zmieniła decyzję za mnie i kupiłam jakąś metalową z esem floresem, a pięć dyszek z hakiem zostało w kieszeni. Czekam na Twoją, to chociaż oko nacieszę I zazdroszczę tego plażowania, bo ja właśnie dziś pierwszy raz w tym roku na plażę jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 27.08.2016 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) dzięki! Bejaro nie widziałam jeszcze tego pisma, ale przed złożeniem wniosku o nadanie numeru czytałam o obowiązku zamieszczenia tabliczki w ciągu 2 tygodni od nadania, dlatego założyłam/napisałam, że mam 2 tyg, ale mogę się mylić Star Butterfly podzielisz się namiarem? Ja pewnie będę sama robić numerek na dom, nie wiem jeszcze jaką techniką, bo za wiele mi się podoba Matko oj tam, a co złego w kołku w rowie? Na razie u nas tak na pewno będzie, może zostanie docelowo Tzn poza tym, że w rowie, bo nie mamy rowu Widziałyście skrzynki na listy w formie starego tornistra? http://www.skrzyneczka.olsztyn.pl/photos/normal/1444891498_%C5%BB%C3%93%C5%81TA_NOWA.jpg via Skrzyneczka z Warmii Nadal intensywnie pracuję na plaży, a Inwestor przygotowuje dom na przyjazd gości - dekarzy Boazeria/nadbitka wymalowana, pierwsza paczka/i styropianu położone na ścianie - przy daszku ganku, by obróbki blacharskie były na gotowo Dach zacznie się robić od poniedziałku, najpierw boazeria, potem ocieplenie, łacenie i dopiero blacha - chwilę to zajmie pozdrawiamy:) Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez Niechaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.08.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Lubię takie nietypowe skrzynki na listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 27.08.2016 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Zagłębiem nietypowych skrzynek na listy są chyba południowe stany USA - szukając wczoraj na szybko znalazłam m.in. skrzynkę na ręce zombie wyłaniającej się z trawnika, olbrzymi rewolwer, gołą d!@#a Olśniło mnie - mamy w miasteczku pracownię ceramiki, mam od nich piękne magnesy, uśmiechnę się więc i o numerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 27.08.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Zmotywowałaś mnie do znalezienia firmy, która robi ceramiczne tabliczki i oto ona: http://pl.dawanda.com/shop/CeramikSystem Zawsze mi się bardzo podobały, dzieciom przywiozłam z zagranicy, a wtedy jeszcze nie wiedziałam, że też będę potrzebować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 27.08.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Te skrzynki amerykańskie są świetne ale dla mnie one powinny właśnie być w takiej wersji wolno stojącej nie wisieć na płocie wtedy najlepiej wyglądają. U mnie ma zrobić fachman od ogrodzenia wbudować w przęsła taką przelotową bo miałam taką otwieraną od strony ogrodu i mi pasowało można oczywiście wbudować w słupek jak ktoś ma murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.08.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Te skrzynki amerykańskie są świetne ale dla mnie one powinny właśnie być w takiej wersji wolno stojącej nie wisieć na płocie wtedy najlepiej wyglądają. U mnie ma zrobić fachman od ogrodzenia wbudować w przęsła taką przelotową bo miałam taką otwieraną od strony ogrodu i mi pasowało można oczywiście wbudować w słupek jak ktoś ma murowany. ja mam właśnie taką skrzynkę przelotową wbudowaną w przęsło. Super jest, facet od płotu psiknął mi ją lakierem tym samym co malował płot. na niej sama wycięłam numerek z folii samoprzylepnej takiej szaro-srebrzystej i wyszło bardzo elegancko można sobie w drukarni wyciąć laserowo takie cyferki. Co zresztą uczyniłam, znaczy wysłałam męża. I przyniósł mi wielkie woły i to Arialem napisane na szczęście udało mi się wpasować z literkami w ścinki folii jaka została na arkuszu. półtora roku są przyklejone i nic się z nimi nie działa, przy przyklejaniu nie sprawiały takiego wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 28.08.2016 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 oo, skrzynka otwierana na ogród to jest fajny patent! Gaju urocze te tabliczki! a jednak będzie grafitowy! widać kawałek drzwi Jutro akcja dach, wreszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 28.08.2016 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 A zatem trzymam kciuki za akcję dach! ...u nas jutro akcja ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 http://allegro.pl/skrzynka-pocztowa-przelotowa-na-listy-ogrodzenie-i6421390695.html moja skrzynka jest w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 29.08.2016 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Gaju dziękuję Powodzenia i zazdroszczę Emilo elegancka Się zaczęło się wreszcie: pobielona nadbitka przy wejściu: boazeria w środku: - krokwie zdążyły już zżółknąć na słońcu ale i tak będą białe, więc nic straconego nad schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 bosko wyglądają te deseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.08.2016 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Wspaniale wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.08.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Cudnie! *.* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts