Iscra 04.06.2018 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Rety, Niechaj, jakie ciepłe wnętrza Przepięknie I co, po przeprowadzce okazuje się, że prowizorka najtrwalszą formą budownictwa, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaisaa 04.06.2018 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Przewertowałam dziennik. Podłogi namierzone:cool: , ale proszę podaj namiary na zlew. Nie wiem czy przeoczyłam czy nie było.... Twoja kuchnia pewnie stanie się wzorem dla mojej tzn jej prostota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.06.2018 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Przewertowałam dziennik. Podłogi namierzone:cool: , ale proszę podaj namiary na zlew. Nie wiem czy przeoczyłam czy nie było.... Twoja kuchnia pewnie stanie się wzorem dla mojej tzn jej prostota... IKEA ceramiczny dwukomorowy. Ja swój uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaisaa 05.06.2018 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 IKEA ceramiczny dwukomorowy. Ja swój uwielbiam Właśnie takiego szukałam. Ideałem byłoby półtorej komory, ale cóż... to zlew już mam! Cena też zachęcająca! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna budująca 30.01.2019 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Cudny kolor u nas będzie RAL 5024 (zamawialiśmy bezpośrednio u producenta w listopadzie i termin to około 8 tygodni) Ja brałabym te ze wzorem jodełki, ale ja stronnicza jestem:yes: , bo u nas będzie coś w stylu retro1. czy mogłabym prosić zdjęcie drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casual 21.03.2019 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 A mnie by interesowały te wewnętrzne podwójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts