epterode 22.06.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Witam zdecydowałem się na izolację chudziaka papą wybór padł na Icopal top PYE PV250 S 5,2 s lub UNI STANDART PYE PV250 S40 Matizol Mam na równo z chudziakiem wypuszczoną izolacje poziomą tak jak na fotce sbs fundament Icopala teraz kleić na nią czy pod nią jak lepiej? I czy kleić na równo a potem osobny pas wokoło na 10 cm czy od razu wywijać 10 cm powyżej? I jak obrobić narożniki wew i zew ? jakiś szablon w sieci lub wzór proszę o poradę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 23.06.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Tak zrobiłem i ja ... papa modyfikowana SBS, przygrzana do podłoża, zakłady ok 10 cm, połączona z papą która została położona pod ścianami... Choć ciekawi mnie co zostało z tej papy sprasowanej wielotonowym murem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts