GrzesiekWachacz 23.06.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Jestem właścicielem firmy budowlanej w Lublinie. Szukam terenu pod budowę magazynu. Najlepiej blisko miasta, jednakże niska cena jest dla mnie priorytetem. Czy ktoś orientuje się w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga.pietryszek 23.06.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Jestem właścicielem firmy budowlanej w Lublinie. Szukam terenu pod budowę magazynu. Najlepiej blisko miasta, jednakże niska cena jest dla mnie priorytetem. Czy ktoś orientuje się w temacie? W Lublinie i najbliższych okolicach działki są drogie. Jeśli cena ma dla Ciebie aż takie znaczenie proponuję poszukać czegoś dalej. Może Ryki? Tam są podobno dużo niższe ceny a i z pracownikami byś nie miał problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekWachacz 23.06.2015 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Rzeczywiście, Ryki obiły mi się o uszy. A co z okolicą? Co tam się znajduje? Edytowane 24 Czerwca 2015 przez GrzesiekWachacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga.pietryszek 25.06.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Rzeczywiście, Ryki obiły mi się o uszy. A co z okolicą? Co tam się znajduje? Najlepiej jedź i sam zobacz Nie mieszkam w Rykach, jedynie przez nie przejeżdżam jadąc do Lublina. Z tego co się orientuję to gmina miejsko-wiejska, ok 21 tys mieszkańców. Dominuje tam rolnictwo, przetwórstwo owoców i warzyw, mleczarstwo, piekarnie, przemysł odzieżowy (produkcja i sprzedaż), budowlany (produkcja materiałów, maszyn). Okolica spokojna i ładna- czyste stawy, lasy, łąki. Ogólnie bardzo przyjemne miejsce do życia (i prowadzenia biznesów pewnie też ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekWachacz 25.06.2015 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Przyznam szczerze, że o coś takiego właśnie mi chodziło. Zacznę przyglądać się tej okolicy dokładniej. Jeżeli ktoś z Was miałby jakiekolwiek informacje w tym zakresie, to bardzo proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga.pietryszek 26.06.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Może przyda ci się strona o gospodarce Gminy Ryki http://invest.ryki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel.m 26.06.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Z Lublina nie jestem, ale może warto poszukać po dużych portalach z ogłoszeniami? Wydaje mi się, że bez problemu będziesz mógł przebierać w ofertach http://www.morizon.pl/dzialki/lublin/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts