okojan 23.06.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Czy warto przedłużać gwarancję?Mam roczny piec VC 146/5-5, czyli gwarancja jeszcze przez rok. Czy piece sie tak czesto psują i czesci są az tak drogie, że opłaca sie przdłużać gwarancje na 4- 5 lat?Koszt przedłużenia to coś koło 350 zł na rok a można na 4- 5 lat przedlużyć ( w tym darmowy przegląd, i jesli część padnie bo była wadliwa to ją wymieniają, jesli z mojej winy to zniżka na części 15%).Jesli producenci wychodzą z taką propozycją do klientów to musi się im to opłacać - czyli tak czesto piece sie chyba nie psuja ( fabryczna wada częsci - jak sami piszą i same czesci nie są znowu takie drogie chyba). A jak się część zużyła- jak to traktują? Czy sie myle czy nie. Czy warto przedłużać czy nie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okojan 24.06.2015 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 I co ? Nie macie przedłużonych gwarancji? Nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 24.06.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Kolego , do prawidłowej pracy kotła potrzebne są przglądy ( płatne) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okojan 24.06.2015 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 fachman19 - ja nie pytam o przeglądy ( bo to jest jasna sprawa, ze trzeba je robić) tylko o to co napisane jest w tytule :)czyli o gwarancji - o jej przedłużeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts