Konsultant Viessmann 30.05.2016 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 @Konsultant Viessmann: firmy nieuczciwie pozyskujące klientów na dotacje której nie będzie szybko znikną z rynku Na FB jest grupa "Energia Odnawialna / Renewable energy" gdzie jakiś tydzień temu była dyskusja na temat nieuczciwych firm. Padły nawet ich nazwy oraz zdjęcia ulotek/folderów. Polecam przeglądnięcie bo niektórzy mogą się zdziwić Szczególnie tym którzy zastanawiają się nad wyborem instalatora PV. A ceny sprzętu spadają Dotacja wymaga dużo dokumentacji więc koszt jest lekko wyższy. Tak, takich grup jest wiele, pytanie tylko czy te złe komentarze pisze konkurencja, czy rzeczywiście niezadowoleni prosumenci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobbit 30.05.2016 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 @Konsultant Viessmann: #1: https://www.facebook.com/groups/energia.odnawialna/permalink/884835281642769/ #2 https://www.facebook.com/groups/energia.odnawialna/permalink/882124588580505/ przykłady z ostatnich trzech tygodni - dalej nie chce mi się szukać... Przyznaj sam, czy to uczciwa konkurencja? Są tam wypowiedzi ludzi którzy się znają i zjedli zęby na tym więc nie posądzam ich o złośliwą konkurencję. Jak coś to grajmy w przeciwnych drużynach, ale gra niech będzie fair play Bo na zdrowej konkurencji zyska i klient i firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szlachetnydab 29.08.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Ze swojej strony polecam Elve, pomagają w pozyskaniu funduszy, solidne panele i osprzęt, złego słowa nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A.B.C. 01.09.2016 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 A widzieliście oferty fotowoltaiki w abonamencie? Dzisiaj o tym właśnie przeczytałem - TUTAJ Aż dziwne, że to jeszcze funkcjonuje i ludzie się tak nabierają... Na każdym kroku jakiś haczyk, normalnie... jak żyć w tym kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmar85 01.09.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Anmar85 - jak zdecydowałeś? Stwierdziłem, że dam znać, bo zdecydowałem się na firmę Strefa Energii z Krakowa i mówiąc szczerze - jestem bardzo zadowolony. Instalacja działa, nawet lepiej niż mówił przedstawiciel, który u mnie był. Mam wgląd w instalację przez internet, bo mam zrobiony inwerter SMA. Poza tym miałem problemy, żeby podpiąć instalację do Tauronu, zaczęli wymyślać dziwne, niestworzone rzeczy. Firma bardzo mi pomogła. Oni dzwonili do Tauronu i załatwili sprawę praktycznie za mnie. Jeśli szukacie pewnej firmy, która pomoże w razie jakiegokolwiek problemu to polecam. Troche się wystarszyłem tymi zmianami które były w czerwcu/lipcu i wstrzymałem się z montażem ale ten system opustów wygląda nawet fajnie i zastanawiam się nad powrotem do tematu w październiku jak będę miał więcej czasu, odnowię kontakty, może coś staniało Ta Strefa z Krakowa proponowała cenowo dobrą instalację względem konkurencji, zobaczę rozeznam jeszcze rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 31.08.2017 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Tere-fere ! Jeszcze jak porobisz zdjęcia tej super-instalacji i zamieścisz na forum, to uwierzę. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez elpapiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 31.08.2017 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Tere-fere ! Jeszcze jak porobisz zdjęcia tej super-instalacji i zamieścisz na forum, to uwierzę. Gosciu kłamie jak z nut (spamuje), niemozliwe jest aby rachunek był na 5 zł, same miesieczne opłaty stałe dystrybucyjne i handlowe są wieksze, we wszystkich 5 postach występuje nazwa tej super firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 01.09.2017 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Gościu reklamuje tę firmę, tylko nie podaje, ile grosików ma za każdy wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 10.10.2017 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Następny ... bardzo strasznie zadowolony. Z tych grosików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts