aiki 23.06.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Dlaczego na ścianie (styropian zaciągnięty klejem z siatką i zagruntowany) po deszczu są mokre plamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 23.06.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 a co to za grunt? powinien miec jakis kolor, bialy, albo w kolorze tynku a tu taki jakis transparentny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 24.06.2015 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Grunt termoorganika malowany na białym kleju. Grunt jest biały ale to pewnie wiesz bo sam mi go sprzedałeś Fighter masz jakiś pomysł od czego to? Myślałem, że grunt zabezpiecza przed wnikaniem wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KolorowySłoń 24.06.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 A tak z ciekawości. Jak był nakładany ten grunt? wałek pędzel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 24.06.2015 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Pędzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.06.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Grunt termoorganika malowany na białym kleju. Grunt jest biały ale to pewnie wiesz bo sam mi go sprzedałeś Fighter masz jakiś pomysł od czego to? Myślałem, że grunt zabezpiecza przed wnikaniem wody. Znalazlem fakture: Uniwersalny 3x10L Szczepny 5x10L I ten szczepny powinien byc bialy i hydrofobizujacy i nie powinno tak byc. Juz przekazuje Twoj tel Termoorganice - Piotr , bedzie do Ciebie dzownil. Tak jak patrze teraz na to - to wgle wyglada jakby nie bylo gruntowane. Jednak grunt Caparol-a duuuzo lepiej kryje. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 24.06.2015 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 To być może wina zdj z tel ale było widać różnicę pomiędzy pomalowanym a nie.Teraz jest jeden kawałek narożnika który też gruntu nie dostał (tak jakoś) i od razu go widać.Nie wiem czy całość się tak robi bo pada tylko na tą jedną ścianę. na reszcie nie zaobserwowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts