okruszka 24.06.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 SONGE Lustro, srebrny Ochronna folia zmniejsza uszkodzenia w przypadku stłuczenia szyby. Rozmiar 72 cm Rama: Płyta pilśniowa, Kit, folia aluminiowa, Bezbarwny lakier akrylowy Lustro: szkło Nowe, oryginalnie zapakowane, nie uszkodzone. Wystawione pod tym samym tytułem w znanym serwisie aukcyjnym. Proszę o kontakt to prześlę zdjęcia. 150 zł + koszt wysyłki 30 zł. Wystawione na alle gro i ol x. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_bw 27.11.2015 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Witam, mam pytanie czy ogloszenie dot. sprzedazy lustra Songe jest jeszcze aktualne? Jesli tak, to jestem zainteresowana zakupem. Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam, Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts