BrodowskiG 29.06.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 temperatura ma około 45% to chyba jakieś "rekodzielo" bierz to co wygodniejsze, różnice są pomijalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek74 29.06.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 czemu rękodzieło?tak sobie ustawiłem na piecu - metoda prób i błędów wyszło że tak jest ekono wydaje ci czy wiesz, że nie ma różnicy w obu sposobach grzania wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 29.06.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 czemu rękodzieło? bo w procentach wydaje ci czy wiesz, że nie ma różnicy w obu sposobach grzania wody? jakaś różnica będzie ale niewielka, zależy od sposobu używania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek74 29.06.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 bo w procentach jakaś różnica będzie ale niewielka, zależy od sposobu używania o kurna...hahahahahahahaha......po łykendzie nadal procenty mi w głowie, hihihihihihii możesz rozwinąć myśl "sposób używania"? przepraszam Was, ale nie znam się na tym, stąd moje pytania dla wielu moga wydać się słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 30.06.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 napisałem w 19 poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciurek 30.06.2015 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 własnie w tym kwi problem, że nie mam gazu z sieci Myślę, że gdyby maciurek miał gaz z sieci to by w ogóle nie pytał, ale poczekajmy niech odpisze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 30.06.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 własnie w tym kwi problem, że nie mam gazu z sieci A jaki tam problem,ciesz się z tego Prąd za to już masz czyli masz de facto "gratis" instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts