staszak.dar 26.06.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witam wszystkich wyjadaczy na tym forum, z racji iż to jest mój pierwszy post, chciałbym się przedstawić Jestem Darek, prowadzę firmę monterską na mazurach. Panowie, zauważyliście, że może od 2 tygodni "zapotrzebowanie" na kominki i wkłady kominkowe spadło? Zaczął się "martwy sezon"? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 26.06.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Nie nie zaobserwowaliśmy tego.Piszę z Małopolski, z Krzeszowic.Nawet od ok. trzech tygodni notuje zwiększony ruch na wkłady i materiały do ciepłych zabudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominy 26.06.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Zgadzam się z Bochuszem i stwierdzę nawet iż ten rok jest lepszy od tamtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 26.06.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 w ubiegłym roku był martwy sezon, bynajmniej w samej sprzedaży w okresie maj-czerwiec, w obecnym roku tego nie można powiedzieć - coś się ciągle dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staszak.dar 26.06.2015 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dzięki za odpowiedzi, w sumie patrząc z perspektywy czasu, to faktycznie zeszły rok był gorszy. Choć jak wspomniałem, może od 2, 3 tygodni pogorszyła mi sie sprzedaż. Które z miesięcy z Polsce są gorszymi miesiącami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominy 26.06.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 U mnie najgorszy jest miesiąc 13 , żadnej sprzedaży wtedy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staszak.dar 26.06.2015 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 U mnie najgorszy jest miesiąc 13 , żadnej sprzedaży wtedy nie mam na to nie wpadłem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 26.06.2015 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Przenies sie na slunsk. Tam placa 13 i nawet 14- stki ☺ U mnie najgorszy jest miesiąc 13 , żadnej sprzedaży wtedy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 26.06.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dzięki za odpowiedzi, w sumie patrząc z perspektywy czasu, to faktycznie zeszły rok był gorszy. Choć jak wspomniałem, może od 2, 3 tygodni pogorszyła mi sie sprzedaż. Które z miesięcy z Polsce są gorszymi miesiącami? Rozumiem, że głód Ci w oczy zagląda? Lepiej zdradź nam prawdziwy powód założenia watku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 26.06.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Zastój w kominkach ? Jeśli to jest spadek zainteresowania to życzę sobie takiego przez cały rok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 26.06.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Przenies sie na slunsk. Tam placa 13 i nawet 14- stki ☺ I BARBÓRKI, w wysokości miesięcznego zarobku. Podobno są gdzieniegdzie przyjęcia. PS Co do wspomnianego zastoju.... w tym roku to nawet płatne reklamy w necie, itp. są niepotrzebne. Dziwie się niektórym firmą, że się płatnie intensywnie reklamują i obciążają kosztami końcowych klientów Edytowane 26 Czerwca 2015 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominy 27.06.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 O kurcze a ja zamówiłem dwie reklamy - muszę odwołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 27.06.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 O kurcze a ja zamówiłem dwie reklamy - muszę odwołać Koniecznie... a kwotę przeznaczyć dla rodziny, lub inny szlachetny cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 27.06.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Koniecznie... a kwotę przeznaczyć dla rodziny, lub inny szlachetny cel. albo na gryyl ze współpracującymi firmami, oraz wolne wieczory i weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 27.06.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 albo na gryyl ze współpracującymi firmami, oraz wolne wieczory i weekendy Tak oczywiście, zapomniałem o tym napisać. A to przecież podstawa wzajemnej zdrowej, zaznaczam zdrowej (nie zawistnej z ego) współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 27.06.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 PS Co do wspomnianego zastoju.... w tym roku to nawet płatne reklamy w necie, itp. są niepotrzebne. Dziwie się niektórym firmą, że się płatnie intensywnie reklamują i obciążają kosztami końcowych klientów Jesli miesięcznie montuje sie 4-5 kominków zamiast 20 to faktycznie nie ma sensu sie reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominy 29.06.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 z grylla toto zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts