ajsztajn 26.06.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 witam wszystkich. na powstepie powiem ze dom ma 10x15m, strop teriva. w zwiazku z planowana wymiana dachu na jętkowy trzeba w siani kolankowej zrobic slupki i na tym wieniec. przypuscmy ze slupki co 1.5m, zbrojenie trzeba by wkleić do wienca stropewego. jaki byłby koszt wklejenia zbrojenia do 20 słupków? ile kosztowała by mnie cala ta operacja wklejenie zbrojenia, zalanie slupkow i zrobienia wienca pod murlate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fo_ 26.06.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Zastanów się nad konstrukcją więźby nie dająca rozporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajsztajn 27.06.2015 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 chodzi mi o to zeby uniknąć na poddaszu podpór od dachu, bo chce je zaadaptować na mieszkalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszko 27.06.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 chodzi mi o to zeby uniknąć na poddaszu podpór od dachu, bo chce je zaadaptować na mieszkalne Czasem słupy da radę schować w ściankach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts