szabell 26.06.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Nie wiem czy z lenistwa czy z czego to wynika ale w mojej okolicy staje się modne malowanie płytek na ścianach. Czy takie rozwiązanie jest właściwe? W okolicy mam sklep, w którym mogę zaopatrzyć się w całkiem porządne płytki po przyzwoitej cenie więc nie jest to u mnie kwestia życia i śmierci, po prostu zastanawiam się czy taka możliwość nie byłaby przypadkiem lepsza... Ktoś z was korzystał z takich farb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reinkarnacja02 02.07.2015 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ja słyszałem, że krycie bez zarzutu gorzej już z trwałością ale to pewnie jak ze wszystkim że zależy od wielu czynników. Mieszkam całkiem niedaleko od ciebie, o jakim sklepie mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.07.2015 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Osobiscie zerwalabym stare i polozyla nowe plytki - wiecej pracy ale efekt duzo lepszy ..... jakos malowanie plytek do mnie nie przemawia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szabell 02.07.2015 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 racja, wystarczyło sobie włączyć kilka filmików na youtube wcześniej i bym ne miał dylematu. a mam na myśli kiermasz płytek w Ługach i w sumie tak samo ci blisko jak mi. slyszałem, że mają swietne dojścai bo ściągają nawet aktualne kolecje za pół ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 02.07.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 mozna tez połozyc nowe płytki na stare bez zrywania:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olamala111 02.07.2015 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Nie ryzykowałbym malowania płytek... mam wrażenie, że farba dość szybko by odpadała.Najlepszym rozwiązaniem jest usunięcie starych, odpowiednie przygotowanie powierzchni i nałożenie nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.07.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 A ja mam wrażenie, że chodzi wyłącznie o reklamę*tego kiermaszu płytek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts