yasori 26.06.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witam wszystkich forumowiczów,wynajmuję dwupokojowe mieszkanie i od jakiegoś czasu ma poważny problem z kanalizacją, jakiś czas temu zapchał się odpływ w wannie, poradziłem sobie za pomocą spirali i przez pewien okres było ok. Mineło trochę czasu i wystąpiła kolejna usterka, gdy używałem zlewu w łazience woda zamiast spływać kanalizacją wybijała zlewem w kuchni (w całym mieszkaniu mam tylko te dwa zlewy). Spróbowałem znowu zadziałać spiralą (wcześniej próbowałem chemii i przepychaczki, jednak bezskutecznie) i woda przestała wybijać w kuchni, a zaczeła w wannie. Nie mam pomysłu co dalej z tym robić, chciałbym się obejść bez wzywania fachowców, macie jakieś pomysły? Da się coś z tym jeszcze zrobić? Dodam, że mieszkanie znajduje się w starej kamienicy. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts