jurko7 26.06.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witam serdecznie Państwa, Za mniej więcej trzy tygodnie na mojej budowie ma się rozpocząć etap budowy dachu. Chciałbym aby był naprawdę solidny. 1. Na co powinienem zwrócić uwagę wybierając ekipę ciesielską i dekarską?2. Czy warto zrobić pełne deskowanie wraz z pokryciem papą wierzchniego krycia w pierwszym etapie?3. Na co zwrócić uwagę podczas budowy dachu, aby nie popełnić błędów ? Dziękuję za Waszą pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk16 27.06.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 1*Należy zwrócić uwagę na poprzednie realizacje wykonawcy i opinie klientów.2* Oczywiście warto robić pełne deskowanie z papą. 3*Na wszystko;) trzeba powierzyć solidnej ekipie dach swojego domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 03.07.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 za 3tyg robota a dopiero sie zastanawiasz jaki wykonawca? solidny ma tyle roboty ze nie wejdzie ci prawie z dnia na dzien. ja na mojego czekalem pol roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 03.07.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Też udało mi się w kwietniu LEDWO umówić na lipiec.... I to taka luka, że z roboty na robote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 29.07.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Na opinie, ja wybierałem z polecenia 2. warto, mnie tak poradziła wybrana firma 3. na wszystko;) wiadomo, odpowiednia firma to podstawa, u mnie dach robił: http://bauen.com.pl/ za nim ich wybrałem obejrzałem sobie dokładnie dach sąsiada, który robili, obejrzałem realizacje na stronie, wypytałem o wszystkie szczegóły, dach to ważna sprawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts