KonradR40 26.06.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witam, niewiem czy pisze w dobrym temacie jeżeli nie to proszę o przeniesienie. Posiadam kosę spalinową Solo 130 problem jaki z nią mam to, że niechce kosić, tzn obroty głowicy są małe, po przyłożeniu do trawnika mocniej silnik pracuje elegancko natomiast głowica sie nie kręci. Obstawiałem, więc sprzęgło odśrodkowe i tak też jest. Sprzęgło jest totalnie wytarte. Czytałem gdzieś, że kosiarek już nie produkują, ale części są jeszcze bez problemu dostępne, problem z tym, że niewiem gdzie szukać. Czy orientuje się ktoś może gdzie dostać sprzęgło do takowej kosy?Tutaj zdjęcie sprzęgłahttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4cc6f45080a5e5ba.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 28.06.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Spróbuj poszukać tutaj : allegro.pl/listing/listing.php?description=1&order=m&string=SPRZ%C4%98G%C5%81O+OD%C5%9ARODKOWE+DO+KOSY+SPALINOWEJ+++SPR%C4%98%C5%BBYNA&bmatch=seng-v6-sm-isqm-4-default-0615&requestDescription=1&mode=desc&fallback=description Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts