Mario B 15.01.2005 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Widzę że klub sie rozrasta i na dokładkę sami "ziomale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.01.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Bigmario 4 , przepraszam , a "ziomal" dla Ciebie to kto ??? Etymologia słowa "ziomal" to chyba ziomek , czyli ktoś kto wywodzi się z tej samej ziemi. Ja mam bardzo daleko do Ciebie ! A współczesne konotacje słowa "ziomal" , uważam ,że wszyscy sobie możemy darować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.01.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Józia S , czyżbyś wyznawała zasadę ,że pierwszy dom dla wroga , drugi dla przyjaciela , a dopiero trzeci dla siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.01.2005 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Osobiście własnie z poludnia pochodzę a nad moim postem ostatnim sami z ziem zachodnich a mieszkam teraz własnie w tych okolicach .Jak spytam czy "kumasz" to nie chodzi mi czy jestes żabą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.01.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Teska, całkiem walentynkowa. Tylko dowiedziałam się o tym niedawno - jak przyszła do nas walentynkowa moda Renatka, chyba już zostanę w domu "przyjaciela" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 17.01.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Bigmario4 "kumam" ,że chciałbyś aby w naszym klubie były czterdziestoletnie "jołjoły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JasiekL 17.01.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam , Mam 47 lat i mysle o budowie domku w Polsce. Obecnie mieszkam W USA. Szukam kontaktu z chetnymi do udzielenia informacji i porady. Dzieki Jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 17.01.2005 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Bigmario4 "kumam" ,że chciałbyś aby w naszym klubie były czterdziestoletnie "jołjoły" Wszyscy byli,są,lub będą w naszym klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 23.01.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Niestety nie wszyscy... Ale ja jestem, mimo, że rok prawie minął. Na szczęście (dla mnie oczywiście). Oby tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 01.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Przyszła pora i na mnie. 40-tka za parę miesięcy, więc ten klub jak znalazł.Razem z mężem mamy 81 lat Prawda, że to najlepszy wiek na zaczęcie budowy? Pozdrawiam wszystkie budujące 40-tki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 22.02.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Witajcie! Czy moge również przystapić do klubu? 10 lutego stukneło mi 42 ... Boże czy ja dozyje końca budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 22.02.2005 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 susu ziomalu jeden toż ja też z Myszkowa Mieszkalem na Miedzianej A to ci historia!!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 28.02.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 A to fajnie sie składa, witaj Jeśli mieszkałes na Miedzianej to do mojej działki mogłeś pewnie dorzucić kamieniem. Buduje dom na Kochanowskiego - równoległej do Miedzianej. Pozdrawiam zioma !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 28.02.2005 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Może cale życie kręciliśmy sie koło siebie a teraz 500km nas dzieli.Trzym sie ziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 01.03.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 no to jestem u siebie wszędzie tylko młodość i młodość Na domek wlasny każdy czas trafny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 01.03.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Iwonko i nie jesteś sama , zobacz w jakim świetnym towarzystwie. Na domek nigdy nie jest za późno , bo na radość nigdy nie jest za późno A młodość !!! Proszę Cię przestań. To zależy od Ciebie ile masz jej w sobie. Ja dziś jestem młodsza niż 10 lat temu. Tak się czuję i ludzie spotkani, dawno nie widziani mi to mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ansik 09.03.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witajcie Czterdziestolatkowie, Zarówno ja, jak i moja żona obchodziliśmy 40-stkę w tamtym roku. W piątek 11-go, w dzień po moich 41-szych urodzinach składam wniosek o pozwolenie na budowę. Będziemy budować w Kwirynowie pod Warszawą, dom ok. 180m2, projekt indywidualny. Jeżeli zapału, kasy i zdrowia wystarczy to w następne wakacje spędzimy we WŁASNYM domu. Po 41 latach mieszkania w bloku, w zatłoczonej, hałaśliwej i dusznej Stolicy oczekuję tego z utęsknieniem. Pozdrawiam wszystkich Rówieśników, którzy podobnie jak my zrealzowali, realizują lub będą realizowali swoje marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drbudzik 09.03.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 co za ulga ze nie sami "smarkacze " buduja.Mamy 43 i 45.Dzieci prawie dorosle,wiec domek tylko dla nas ! Niemalze jak nowozency !(bedziemy,bo na razie stan surowy) Pozdrowienia. Budziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 25.03.2005 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 I jak co roku:od dzisiaj znowu jestem o rok starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.05.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Mam nadzieje , ze moge tu dolaczyc , za miesiac , juz ciezko sie doliczyc 37 stuknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts