tola 06.05.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 ...Renatkom autko, domek, wczasy w Egipcie.... albo jedną czarodziejską złotą rybkę i też byłoby z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.05.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ja myślałem o......Renatku a właściwie to o Renacie np Dasajewie - to taki słynny bramkarz rosyjski, który by Was Renatki troche "rozkręcił" i pobudził do wiekszego zaangażowania w budowę A dla nas Wołga to : - wycieczka do egzotycznego kraju - możliwość sprawdzenia sie na długim dystansie - naturalna selekcja w przypadku nie przepłynięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.05.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 ...hm...Dasajew to może nie koniecznie, ale dajmy na to Renato Travaglia pędzący rajdowiec i to nie Wołgą, tylko Renault Clio S 1600... http://www.kimrally.pl/rsme/antibes2002/travaglia.jpg ...ten nas może rozkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.05.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 ...hm...Dasajew to może nie koniecznie, ale dajmy na to Renato Travaglia pędzący rajdowiec i to nie Wołgą, tylko Renault Clio S 1600... http://www.kimrally.pl/rsme/antibes2002/travaglia.jpg ...ten nas może rozkręcić zwłaszcza że nie ma jeszcze 40 -tu latek ale jazdy z nim nie polecam ze względu na wasze czułe serduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.05.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Nasze czułe serduszka maja wielką moc i dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Tylko nie naduzywajcie tej mocy, zostawcie jej troche dla swoich chłopów i dla ...... znajomych z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.05.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Pogadam z Renatkami, ustalimy proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.05.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Pogadam z Renatkami, ustalimy proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 06.05.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 tolusia i bodzio mnie odpowiadają Wasze propozycje . Jak dla mnie Renault nie wyklucza Renato i wczasów w Egipcie. Powiem więcej : to wszystko da się połączyć w harmonijną całość. I dla rybki znajdzie się odpowiednie miejsce, np. w Morzu Czerwonym u wybrzeży Synaju. Rybka byłaby zadowolona pływając na jednej z najpiękniejszych raf koralowych w tym zakątku świata, nie mówiąc o Renatkach i Renatach płci pięknej inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 06.05.2005 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 10 upominków dla dziarskich 40-latków. Prosimy o adres i hasło: "40". Kto pierwszy, ten lepszy. Najdroższa Redakcjo (troche cukru nie zaszkodzi)Jako założycielowi tego wątku to prezencik awansem powiniem mi sie należec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 06.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ja myślałem o......Renatku a właściwie to o Renacie np Dasajewie - to taki słynny bramkarz rosyjski, który by Was Renatki troche "rozkręcił" i pobudził do wiekszego zaangażowania w budowę Witaj bodzio Ten rosyjski bramkarz to był Rinat nie Renat. Wybacz mi szczególarstwo ale jestem zaciekłym kibicem piłki noznej i może dlatego sie tak czepiam. Krew mnie zalewa za kazdym razem gdy Szpakowski przekreca nazwiska piłkarzy w telewizji. W kwestii Renatek jestem za !!! Wszystkie jakie znam to super babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.05.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Witaj Susu, mam nadzieję, że imienia włoskiego rajdowca nie pokręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.05.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Susu - eeeeeee tam czepiasz sie co to ja Szpakowski jestem ? a tak w ogóle ta piłka to co to za dyscyplina ?? piłka ręczna jest np. .....do metalu , a nożna to do czego ? może do..... więźby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 06.05.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Witaj Susu, mam nadzieję, że imienia włoskiego rajdowca nie pokręciłam Eeee..... tam, nie bede sie juz czepiał, mówta co chceta. W końcu sa rzeczy wazniejsze od takich szczegółow. Pozdrawiam , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 19.05.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Mnie też stuknęła..dołączam się więc do..BUDUJĄCYCH CZTERDZIESTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 19.05.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Mnie też stuknęła..dołączam się więc do..BUDUJĄCYCH CZTERDZIESTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majgeniusz 05.12.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witam wszystkich! Postanowiłem odświeżyć wątek, bo coś wszyscy czterdziestolatkowie posnęli. Ja rozpoczynam budowę w przyszłym roku. Szykuje się dużo zmian. 1) przejście z 44 na 45 lat 23 12 05r. 2) zakończenie działalności lichej co prawda ale dawała jakieś utrzymanie 3) rejestracja w UP ( może dostane jakiś zasiłek ). 4) w marcu- kwietniu zmiana adresu- narazie sam - na rejon budowy o ok. 500 km . Tam muszę zorganizować sobie jakieś lokum - blisko mieszka szwagier tj. brat żony, ale pewnie długo tam nie pomieszkam, to może barak, ewentualnie kawalerka w mieście. A buduję się na wsi obok, jakieś 10 km. 5) otwarcie jakiejś działalności, żeby było z czego żyć 6) przebudowa istniejącego budynku gospodarczego na minidom i tam zamieszkać. 7) w międzu czasie budowa budynku gospodarczo-garażowego po to aby można było trzymać narzędzia i materiały pod zamknięciem. do wakacji zakończenie minidomku. 9) dopiero teraz, kiedy ten etap będzie gotowy ściągnę żonkę i zrobimy sobie wakacje na swoim. 10) do końca 2006 roku budynek gospodarczo-garażowy. 11) jak dobrze pójdzie to w 2007 roku wczesńą wiosną ruszamy z budową zasadniczą domu. Nie było łatwo stworzyć taki plan, no bo jak budować dom na odległóść? Musiałem podjąć takie decyzje, bo wydawały mi się najbardziej sensowne jeśli chcę mieć dom. Działka była ze spadku po teściach i trzeba było coś z tym zrobić. W tej chwili zostało podłączenie prądu. ZE każe sobie długo czekać , ale obiecują, że na początku roku jak aura pozwoli to zrobią. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 08.12.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Mój wniosek, o przyjęcie do Tego Zacnego Grona nabrał mocy 23 sierpnia. Proszę, więc uniżenie o przyjęcie mnie do Klubu. Prezent urodzinowy zrobiłem sobie trochę wcześniej. 30 lipca przeprowadziliśmy się do nowego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 10.12.2005 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Witajcie wszyscy a ja już myslałem że wątek umarł No ale jesli my żyjemy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.12.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Dołączam do klubu.Mam 46 lat i kończę budowę swojego domu.Do tej pory mieszkałem w blokach i już mi się znudziło.Nie ma to jak własny kawałek ziemi i nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts