Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mario i (Klub 40-latków :) )

Recommended Posts

• Odpowiedzi 408
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bigmario, a może Ty już do klubu pięćdziesiątek powinieneś, ha ha :wink:

No coś Ty!!?? ja na razie mam2x4(44)napęd na dwie osie :lol:

No to życzę Ci , żebyś w dobrym nastroju dojechał do napędu na osie cztery ( 2x44) :D

http://www.e-drinks.com.pl/images/szampan3.jpg

A napęd na dwie osie jest OK :D , sama to niedawno przerabiałam i świat sie nie zawalił :lol:

Co Wy na to,że zazwyczaj budujący to ludzie bardzo młodzi ok.25lat lub w średnim wieku ok.40.Tylko te dwie grupy wiekowe mają przewagę,dlaczego?

Bo 25 to raczej na ryzyko a 40 z doświadczenia :wink: (między 25a40 nabiera sie własnie tego doświadczenia a po 40 to już sie nie chce)

• 4 months później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...

Jednego nie rozumiem:jak doszło do takiej niefortunnej sytuacji,że ja jeszcze tu nie trafiłam.To jest karygodne :wink: Przedstawię się:mam 41 wiosen,dwóch synów:18 i 15 lat,oraz jednego męża :roll: 42 lata-więc nadaje się do tego towarzystwa.Właściwie to do tej pory meczyła mnie myśl,że za późno budowa zaczęta.Zamiast spokojnie zyć i na wnuki czekać(oby nie za szybko),to nam się w głowach poprzewracało i budować zachciało,ale teraz nowy duch we mnie wstąpił i jestem za!

Pozdrawiam Was

Krystyna

OOOO!!!! Jaka klawucha.Tu małolaty mnie nie dopadną (a mają za co)

U mnie identycznie jak u PIOTRA I KRYSTYNY.Porwaliśmy się z motyką......ale nie poddajemy sie.Mamy problemy z kredytem itd,ale nic to żyje sie raz i cuś sie wymysli.Mamy po 43 latka i też jak moja przedmówczyni mieliśmy mieszane uczucia ,czy budować sie w tym wieku czy nie?.Dzieciaki nam urosły nie wiadomo kiedy, a i nam troszku przybyło tu i tam.

trzeba odświezyć posta.

pozdrawiam tych z 4 na przodzie. :D :D :D

Witam wszystkich nowo przybyłych :lol:

Z takimi jak my ten świat nie zginie

on dopiero nabiera kolorow.Jeżeli zapomnieliście ,to przypominam,że życie zaczyna się po 40-tce.Nie dajmy się małolatom bo nas zakrzyczą.Nasz wiek wymaga stabilizacji i normalnosci jak i harmonii.

pozdr. :D :D :wink: :wink:

on dopiero nabiera kolorow.Jeżeli zapomnieliście ,to przypominam,że życie zaczyna się po 40-tce.Nie dajmy się małolatom bo nas zakrzyczą.Nasz wiek wymaga stabilizacji i normalnosci jak i harmonii.

A gdzie odrobina szaleństwa z lekką nutą dekadencji ? :lol:

Bez tego życie byłoby nudne :roll:

dekadencja to w poniedzialek :wink:

wow :)

jakie mile towarzystwo :D

ja jeszcze chwile w poczekalni - ale maaaluutka.. :roll:

i dolaczam.

Trzym mnie miejsce Maxtorko.

Nie bój , nie bój Zochna , szybko zleci :lol: :roll:

Miejsce zaklepane , odczynione , po kociemu zaznaczone 8) :lol:

Możesz spokojnie szaleć :lol: :D ( póki możesz :lol: :wink: :wink: )

U mnie nuda powialo jak dziecie na studia poszlo.... dwa lata temu zaczelam rece zacierac, jak dziecie zachcialo sobie obraczke na raczke :wink: no ale czekam i czekam a tu zadnego malego szkraba w rodzinie niet. Dziecie puka sie w czolo i mowi ze nie i juz :roll: no to z braku laku chalupke wymyslelismy :lol: cos trzeba w tym zyciu robic nie ? :wink:

Odpowiem bardzo krótko:

1.Stabilizacji-finansowej i w pracy zawodowej.

2.Normalności-w życiu dzikjusa(bez udziwnień)

3.Harmonii-od Frania i co tydzień dziubania.

:D :D :D

Skoro klub 40 to i ja się dopiszę :D

Moje 41

Męza 43

Ponadto córka -9 lat :D

synek-5 lat :D

Mężuś stwierdził iż mieszkanie w bloku jest za małe więc zaczęliśmy budowę domku :D

W naszym wieku nie ma czasu na budowanie się przez lata więc zamierzamy w przyszłym roku na gwiazdkę mieszkać już w naszej Miłej chwili :D

Pozdrawiam :D :D

• 5 months później...