andre59 25.03.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Bardzo dawno tu nie byłem. Od 11 marca już 47 wiosen sobie liczę. Widzę, że bywają tu znajome osoby, Tola i Ew-ka. Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 25.03.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 No coś Ty!!?? ja na razie mam2x4(44)napęd na dwie osie Ha , ha, ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buziaczek 26.03.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Co Wy na to,że zazwyczaj budujący to ludzie bardzo młodzi ok.25lat lub w średnim wieku ok.40.Tylko te dwie grupy wiekowe mają przewagę,dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.03.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Bigmario, a może Ty już do klubu pięćdziesiątek powinieneś, ha ha No coś Ty!!?? ja na razie mam2x4(44)napęd na dwie osie No to życzę Ci , żebyś w dobrym nastroju dojechał do napędu na osie cztery ( 2x44) http://www.e-drinks.com.pl/images/szampan3.jpg A napęd na dwie osie jest OK , sama to niedawno przerabiałam i świat sie nie zawalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 26.03.2006 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Co Wy na to,że zazwyczaj budujący to ludzie bardzo młodzi ok.25lat lub w średnim wieku ok.40.Tylko te dwie grupy wiekowe mają przewagę,dlaczego? Bo 25 to raczej na ryzyko a 40 z doświadczenia (między 25a40 nabiera sie własnie tego doświadczenia a po 40 to już sie nie chce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralandrzej 28.07.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Bo 25 to raczej na ryzyko a 40 z doświadczenia (między 25a40 nabiera sie własnie tego doświadczenia a po 40 to już sie nie chce) Ja mam 41 i jeszcze mi się chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 28.08.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 No dobra podciągam wątek. Dołączam do klubu 40+, ja i mój stary. Nie wiem jak Wy, ale ja czuję ,że tam w środku to się wcale nie starzeję Jestem na etapie dachu i jeszvcze się trzymam. Podobno wykończeniówka wykańcza, ano zobaczymy kto kogo. No to nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 28.08.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Nie wiem jak Wy, ale ja czuję ,że tam w środku to się wcale nie starzeję To tak dokładnie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 20.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Jednego nie rozumiem:jak doszło do takiej niefortunnej sytuacji,że ja jeszcze tu nie trafiłam.To jest karygodne Przedstawię się:mam 41 wiosen,dwóch synów:18 i 15 lat,oraz jednego męża 42 lata-więc nadaje się do tego towarzystwa.Właściwie to do tej pory meczyła mnie myśl,że za późno budowa zaczęta.Zamiast spokojnie zyć i na wnuki czekać(oby nie za szybko),to nam się w głowach poprzewracało i budować zachciało,ale teraz nowy duch we mnie wstąpił i jestem za! Pozdrawiam Was Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.09.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 OOOO!!!! Jaka klawucha.Tu małolaty mnie nie dopadną (a mają za co) U mnie identycznie jak u PIOTRA I KRYSTYNY.Porwaliśmy się z motyką......ale nie poddajemy sie.Mamy problemy z kredytem itd,ale nic to żyje sie raz i cuś sie wymysli.Mamy po 43 latka i też jak moja przedmówczyni mieliśmy mieszane uczucia ,czy budować sie w tym wieku czy nie?.Dzieciaki nam urosły nie wiadomo kiedy, a i nam troszku przybyło tu i tam. trzeba odświezyć posta. pozdrawiam tych z 4 na przodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 21.09.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 To Wam też przybyło tu i tam? Nic to,Baśka -jak mówił Wołodyjowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 23.09.2006 04:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam wszystkich nowo przybyłych Z takimi jak my ten świat nie zginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam wszystkich nowo przybyłych Z takimi jak my ten świat nie zginie on dopiero nabiera kolorow.Jeżeli zapomnieliście ,to przypominam,że życie zaczyna się po 40-tce.Nie dajmy się małolatom bo nas zakrzyczą.Nasz wiek wymaga stabilizacji i normalnosci jak i harmonii. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.09.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam wszystkich nowo przybyłych Z takimi jak my ten świat nie zginie on dopiero nabiera kolorow.Jeżeli zapomnieliście ,to przypominam,że życie zaczyna się po 40-tce.Nie dajmy się małolatom bo nas zakrzyczą.Nasz wiek wymaga stabilizacji i normalnosci jak i harmonii. pozdr. A gdzie odrobina szaleństwa z lekką nutą dekadencji ? Bez tego życie byłoby nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.09.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 A gdzie odrobina szaleństwa z lekką nutą dekadencji ? Bez tego życie byłoby nudne dekadencja to w poniedzialek wow jakie mile towarzystwo ja jeszcze chwile w poczekalni - ale maaaluutka.. i dolaczam. Trzym mnie miejsce Maxtorko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.09.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 A gdzie odrobina szaleństwa z lekką nutą dekadencji ? Bez tego życie byłoby nudne dekadencja to w poniedzialek wow jakie mile towarzystwo ja jeszcze chwile w poczekalni - ale maaaluutka.. i dolaczam. Trzym mnie miejsce Maxtorko. Nie bój , nie bój Zochna , szybko zleci Miejsce zaklepane , odczynione , po kociemu zaznaczone Możesz spokojnie szaleć ( póki możesz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.09.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 U mnie nuda powialo jak dziecie na studia poszlo.... dwa lata temu zaczelam rece zacierac, jak dziecie zachcialo sobie obraczke na raczke no ale czekam i czekam a tu zadnego malego szkraba w rodzinie niet. Dziecie puka sie w czolo i mowi ze nie i juz no to z braku laku chalupke wymyslelismy cos trzeba w tym zyciu robic nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam wszystkich nowo przybyłych Z takimi jak my ten świat nie zginie on dopiero nabiera kolorow.Jeżeli zapomnieliście ,to przypominam,że życie zaczyna się po 40-tce.Nie dajmy się małolatom bo nas zakrzyczą.Nasz wiek wymaga stabilizacji i normalnosci jak i harmonii. pozdr. A gdzie odrobina szaleństwa z lekką nutą dekadencji ? Bez tego życie byłoby nudne Odpowiem bardzo krótko: 1.Stabilizacji-finansowej i w pracy zawodowej. 2.Normalności-w życiu dzikjusa(bez udziwnień) 3.Harmonii-od Frania i co tydzień dziubania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 25.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Skoro klub 40 to i ja się dopiszę Moje 41 Męza 43 Ponadto córka -9 lat synek-5 lat Mężuś stwierdził iż mieszkanie w bloku jest za małe więc zaczęliśmy budowę domku W naszym wieku nie ma czasu na budowanie się przez lata więc zamierzamy w przyszłym roku na gwiazdkę mieszkać już w naszej Miłej chwili Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 25.03.2007 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 I zaś rok więcej A kierat zostaje ten sam(dobrze że choć do końca budowy blisko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts