Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mario i (Klub 40-latków :) )

Recommended Posts

• Odpowiedzi 408
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
  • 1 month później...

podciągne wacio do 43 bo mnie rodzinka zaskoczyła,że dawno nie było dżamprezy urodzinowej i po co czekać do jakiś okraglejszych cyferek jak można tak co roku czyli 41..42..43..44..45..itd.Potem zmiana klubu :( itd.., a swoją drogą to niespodziewałem się co po niektórych ,że wstępują do klubu 40-latkow.

serdecznie pozdrawiam NS,KS

• 1 month później...
  • 5 months później...

DAREX -31.12 :lol: A ja myślałam,że tylko ja miałam pecha rodząc syna w ten dzień :D .Znajomy stwierdził,ze lepiej w Sylwestra mieć urodziny,bo goście pewni,niż w Nowy Rok-bo wszyscy słabi i skacowani(my obchodzimy urodziny-G.Śląsk.Azniżki mam 42%.Pozdrawiam i wesołych Świąt życzę tym,którzy tutaj się zameldowali.

00.

• 2 weeks później...

Witam w Nowym Roku!!!

Ale mam refleks :D . Sorry Mario, że nie zauważyłam Twojego wątku dla starych pierników i założyłam konkurencyjny. Już się melduję. Znowu jeden procent zniżki na okulary. A niech tam, byle już wiosna sie zrobiła. Nie lubie zimy. Pozdrawiam wszystkich rówieśników. Nie ma to jak nasze roczniki. I w kolejkach za mięsem postaliśmy i doczekaliśmy osobistych kompów. Znamy życie :D :D :D

Witam w Nowym Roku!!!

Ale mam refleks :D . Sorry Mario, że nie zauważyłam Twojego wątku dla starych pierników i założyłam konkurencyjny. Już się melduję. Znowu jeden procent zniżki na okulary. A niech tam, byle już wiosna sie zrobiła. Nie lubie zimy. Pozdrawiam wszystkich rówieśników. Nie ma to jak nasze roczniki. I w kolejkach za mięsem postaliśmy i doczekaliśmy osobistych kompów. Znamy życie :D :D :D

Masz racje ....tylko z tymi piernikami troszku pojechałaś.Ja tam ogólnie nie czuje sie piernikiem.A reszta i tak z przodu i z boku. :wink: :wink: :lol:

• 2 months później...
I znów człek o rok starszy :o nie za długo do Zygmora trza sie będzie "usmiechnąć" coby przyjął do Swojego klubu :lol:

A ja już przekroczyłam tę granicę i przyszła pora zmienić klub. Od miesiąca jestem już pełnoletnim członkiem Klubu 50 latków.

Pakuje zabawki i przenoszę się do Zygmora :D .

Nie żegnam się z Wami, jeżeli pozwolicie będę tu dalej gościnnie zaglądać.

pozdrawiam

Edzia

• 3 weeks później...