frosch 25.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 ale fajny wewntek prosze zaklepac mi 2 miejsca ,najlepiej lezace wlasnie przygotowuje zaproszenia na 40-eche Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.03.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 No i 48 na karku Ale co tam, oby nam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.04.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 W takim razie i ja sie dopiszę- cztery dychy stuknie mi w przyszłym roku ale moja małzonka ma to juz za sobą więc czuję się tak, jakbym i ja przekroczył tę granicę. Witajcie czterdziestolatkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.05.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 podciągne wacio do 43 bo mnie rodzinka zaskoczyła,że dawno nie było dżamprezy urodzinowej i po co czekać do jakiś okraglejszych cyferek jak można tak co roku czyli 41..42..43..44..45..itd.Potem zmiana klubu itd.., a swoją drogą to niespodziewałem się co po niektórych ,że wstępują do klubu 40-latkow. serdecznie pozdrawiam NS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 02.06.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Witam wszystkich!!W kupie siła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.07.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Może warto się zbadać? http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie,2050.htm Polecamy inne forum Wydawnictwa MURATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.07.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Może warto się zbadać? http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie,2050.htm Polecamy inne forum Wydawnictwa MURATOR Po ostatnich badaniach okresowych wyszło żem zdrowy jak kuń czego i Redakcji życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 23.12.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 a niech tam! przyznam sie - za parę dni (31.12) stuknie mi 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 23.12.2007 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Teraz sie mowi inaczej:za kilka dni będę miał 43% zniżki na okulary Witaj w klubie. (ja mam 45% ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 23.12.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 DAREX -31.12 A ja myślałam,że tylko ja miałam pecha rodząc syna w ten dzień .Znajomy stwierdził,ze lepiej w Sylwestra mieć urodziny,bo goście pewni,niż w Nowy Rok-bo wszyscy słabi i skacowani(my obchodzimy urodziny-G.Śląsk.Azniżki mam 42%.Pozdrawiam i wesołych Świąt życzę tym,którzy tutaj się zameldowali. 00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 24.12.2007 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Nie wiem ale chyba sie muszę cieszyć córka mi sie zaręczyła!!(nie ze mną oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2008 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku!!! Ale mam refleks . Sorry Mario, że nie zauważyłam Twojego wątku dla starych pierników i założyłam konkurencyjny. Już się melduję. Znowu jeden procent zniżki na okulary. A niech tam, byle już wiosna sie zrobiła. Nie lubie zimy. Pozdrawiam wszystkich rówieśników. Nie ma to jak nasze roczniki. I w kolejkach za mięsem postaliśmy i doczekaliśmy osobistych kompów. Znamy życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 05.01.2008 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Wewątek jest ale co do tych pierników to myślę że nam daleko. Witam serdecznie.Rozgość się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku!!! Ale mam refleks . Sorry Mario, że nie zauważyłam Twojego wątku dla starych pierników i założyłam konkurencyjny. Już się melduję. Znowu jeden procent zniżki na okulary. A niech tam, byle już wiosna sie zrobiła. Nie lubie zimy. Pozdrawiam wszystkich rówieśników. Nie ma to jak nasze roczniki. I w kolejkach za mięsem postaliśmy i doczekaliśmy osobistych kompów. Znamy życie Masz racje ....tylko z tymi piernikami troszku pojechałaś.Ja tam ogólnie nie czuje sie piernikiem.A reszta i tak z przodu i z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 25.03.2008 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 I znów człek o rok starszy nie za długo do Zygmora trza sie będzie "usmiechnąć" coby przyjął do Swojego klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Z tym Zygmorem to daj sobie spokoj, jeszcze trzeba pomieszkac troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.03.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 I znów człek o rok starszy nie za długo do Zygmora trza sie będzie "usmiechnąć" coby przyjął do Swojego klubu A ja już przekroczyłam tę granicę i przyszła pora zmienić klub. Od miesiąca jestem już pełnoletnim członkiem Klubu 50 latków. Pakuje zabawki i przenoszę się do Zygmora . Nie żegnam się z Wami, jeżeli pozwolicie będę tu dalej gościnnie zaglądać. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 29.03.2008 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Edzia poczekaj!Posiedzimy tu jeszcze i zmienimy nazwę(np:Ryczące pięćdziesiątki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.04.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 przyjmujecie jeszcze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 No i 48 na karku Ale co tam, oby nam się... zapomniałeś o 49 urodzinach elutek przyjmujecie jeszcze...? Edzia zwolniła jedno miejsce, to ....wskakuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts