Gość elutek 20.04.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 dziękuję ale co się wycierpiałam w tej niepewności przez 18 dni, to wiem tylko ja /super ekskluzywny ten klub musi być / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 21.04.2008 04:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 dziękuję ale co się wycierpiałam w tej niepewności przez 18 dni, to wiem tylko ja /super ekskluzywny ten klub musi być / No ba!! Sama zabiegasz o przyjęcie to musi być ekskluzywny Dzięki że jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 29.05.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 No to nie wypada Wam przyjąc nas do klubu . Mam 42 a mój kochany mężuś 47,dzieciaki 17i 13. Zachciało nam sie budować po 40 stce. Zmusiły nas do tego dzieci, poniewaz nie chciały dłuzej dzielić ze soba jednego pokoju. Doszlismy do wniosku, ze musimy cos z tym fantem zrobić.W miedzyczasie dostalismy od tesciowej 8 arowa działkę To najpiękniejsza przygoda jaka nas mogła spotkać. Uwinęlismy sie w ciagu 7 miesięcy i zamieszkalismy w swoim wymarzonym domu. Zycie naprawde zaczyna sie po czterdziestce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 14.06.2008 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Dzisiaj od godz. 16 zostajemy z żoną sami albo nas przybędzie(zależy od punktu widzenia) CÓRKA WYCHODZI ZA MĄŻ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzisiaj od godz. 16 zostajemy z żoną sami albo nas przybędzie(zależy od punktu widzenia) CÓRKA WYCHODZI ZA MĄŻ!! a oprócz zięcia jest coś w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.08.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzisiaj od godz. 16 zostajemy z żoną sami albo nas przybędzie(zależy od punktu widzenia) CÓRKA WYCHODZI ZA MĄŻ!! kup żonie miotłę, żeby miała gotową, jak zięć powie: no, mamuśka, odlatuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 31.08.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzisiaj od godz. 16 zostajemy z żoną sami albo nas przybędzie(zależy od punktu widzenia) CÓRKA WYCHODZI ZA MĄŻ!! a oprócz zięcia jest coś w drodze WNUSIO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 31.08.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzisiaj od godz. 16 zostajemy z żoną sami albo nas przybędzie(zależy od punktu widzenia) CÓRKA WYCHODZI ZA MĄŻ!! kup żonie miotłę, żeby miała gotową, jak zięć powie: no, mamuśka, odlatuj! Sęk w tym że Zięciunio i Zona sie dogadują(przy drinkach)Ja nie trunkowy córka też,to się dobrali w korcu maku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nellka 03.09.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Nellka jestem i właśnie 4dychy mi skoczyły... a na urodziny dostałam wreszcie mój wymarzony dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 18.10.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Następny etap życia przede mną: we wtorek zostałem dziadkiem takim prawdziwym,wnuk Antoś ma sie dobrze (3,300 i 54 cm)Ja jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 serdeczne gratulacje dla dziadka i najlepsze życzenia dla rodziców - żeby się synuś dobrze i zdrowo chował http://images42.fotosik.pl/21/0711102be8078cab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 19.10.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 http://images29.fotosik.pl/285/d7a11368947c8cbb.jpg Kawał chłopa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.10.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Jaki piękny dzidziuś Ale sądząc po wyrazie oczek, da dziadkowi popalić. Widać, że już planuje rozrywki na okres raczkowania. Zdrówka dla Antosia i radości dla rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 19.10.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 To my razem damy rodzicom popalić już mają obiecane że Go tak rozpuszcze że tylko płakać.Procę już mu kupiłem i zastanawiam sie czy zakładu szklarskiego nie otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.10.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 W związku z tym co mówisz przypomniał mi się program Ewy Drzyzgi, który kiedyś oglądałam o sławnych dziadkach. Jednym z zaproszonych był albo Zelnik albo Łukaszewicz (oni zawsze mi się mylą). Okazało się, że tak rozpuścił wnuka, że rodzice chłopca zastanawiają się nad ograniczeniem kontaktu z dziadkiem. Twierdzili, że jedną z zabaw jest wyrzucanie różnych rzeczy z balkonu (4 piętro) po to, by dziadek biegł na dół i aportował. Oczywiście kiedy nie ma dziadka, brzdąc domagał się rykiem aportowania od rodziców. Bigmario, może przemyśl tę procę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 21.10.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Spoko. U nas nie ma takich wysokich chałup. Proca już kupiona.Optymistycznie nie przewiduję że będzie tak żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.10.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No pożyjemy, zobaczymy. A swoją drogą ciekawa jestem ilu członków klubu czterdziestolatków ma już wnuka? Pamiętam jak mój ojciec miał zostać dziadkiem, cały był w nerwach mimo, że ja sie rozmnożyłam bardzo późno, więc nie miał co narzekać na przedwczesne dziadostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 no, klubowicze, rosnąć tam szybciej! klub 50-latków czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 23.10.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 spoko spoko aż tak nam się nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 bigmario4, co tam u "młodego"? Był Mikołaj? Ciekawe, czy nie został potraktowany procą za prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts