Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mario i (Klub 40-latków :) )

Recommended Posts

• Odpowiedzi 408
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
No to nie wypada Wam przyjąc nas do klubu :) . Mam 42 a mój kochany mężuś 47,dzieciaki 17i 13. Zachciało nam sie budować po 40 stce. Zmusiły nas do tego dzieci, poniewaz nie chciały dłuzej dzielić ze soba jednego pokoju. Doszlismy do wniosku, ze musimy cos z tym fantem zrobić.W miedzyczasie dostalismy od tesciowej 8 arowa działkę :D To najpiękniejsza przygoda jaka nas mogła spotkać. Uwinęlismy sie w ciagu 7 miesięcy i zamieszkalismy w swoim wymarzonym domu. Zycie naprawde zaczyna sie po czterdziestce :D :D :D :D :D

• 3 weeks później...
  • 2 months później...
  • 3 weeks później...
Dzisiaj od godz. 16 zostajemy z żoną sami albo nas przybędzie(zależy od punktu widzenia) :lol:

CÓRKA WYCHODZI ZA MĄŻ!!

kup żonie miotłę, żeby miała gotową, jak zięć powie: no, mamuśka, odlatuj!

Sęk w tym że Zięciunio i Zona sie dogadują(przy drinkach)Ja nie trunkowy córka też,to się dobrali w korcu maku :-)

• 1 month później...

W związku z tym co mówisz przypomniał mi się program Ewy Drzyzgi, który kiedyś oglądałam o sławnych dziadkach. Jednym z zaproszonych był albo Zelnik albo Łukaszewicz (oni zawsze mi się mylą). Okazało się, że tak rozpuścił wnuka, że rodzice chłopca zastanawiają się nad ograniczeniem kontaktu z dziadkiem. Twierdzili, że jedną z zabaw jest wyrzucanie różnych rzeczy z balkonu (4 piętro) po to, by dziadek biegł na dół i aportował. Oczywiście kiedy nie ma dziadka, brzdąc domagał się rykiem aportowania od rodziców. :)

Bigmario, może przemyśl tę procę :) :) :)

No pożyjemy, zobaczymy. A swoją drogą ciekawa jestem ilu członków klubu czterdziestolatków ma już wnuka?

Pamiętam jak mój ojciec miał zostać dziadkiem, cały był w nerwach mimo, że ja sie rozmnożyłam bardzo późno, więc nie miał co narzekać na przedwczesne dziadostwo.

• 1 month później...