lena08 17.12.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witam i dołaczam do grona budujacych 40-latków:) U mnie jeszcze 40 nie stuknela ,ale już niedaleko wiec chyba sie lapię Co prawda miałam juz dom,ale w zyciu sie poplatało i buduje od podstaw sama chałupke pod Bydgoszczą.Budwoa trwa od kwietnia br a ja jestem strzępkiem nerwów:( Bieganina,załatwianie itp.ale nie bede sie rozpisywała o tym bo to znacie.Jednak stan surowy zamkniety,instalacje sa,robia sie tynki,czyli sporo juz za mną (ale i tez sporo przed ) No,to by było na tyle. Pozdrawiam Wszystkich wytrwalych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 28.12.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 bigmario4, co tam u "młodego"? Był Mikołaj? Ciekawe, czy nie został potraktowany procą za prezenty Był skubany,a tak się do młodego spieszył że mnie pominął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 17.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Przyjmiecie i nas do tego ekskluzywnego klubu? Ja-43, mąż...nieco więcej. Przeważnie piszę na forum ja- majkoska. Domek dopiero na etapie SSO to czeka mnie jeszcze dłuuuugie błąkanie sie po forum, jak mnie nie przyjmiecie. Ale będę pierwsza, która Wszystkim czterdziestolatkom+ życzy wspaniałego Roku 2009, który trochę nas przewiezie ku Dorosłości - ale nie za bardzo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 19.01.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witajcie Dziś nastał Ten Dzień 19.01. Ja również poproszę o legitymację .Bardzo miło przyłączyć się do szacownego grona i zaśpiewać jednym głosem-"czterdziesci lat mineło jak jeden dzień..." Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 19.01.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Jako że mimo lat wigor mamy to dawać tu drzwiami i oknami Wszyscy mile widziani.Co prawda legitymacja ważna tylko 10 lat ale JAKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 bagi spoznione ale szczere mam do was pytanie drodzy Czterdziestoletni czy wyprawialiscie swe "czterdziestki" jakos tak hucznie czy zwyczajnie albo i wcale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 bagi spoznione ale szczere mam do was pytanie drodzy Czterdziestoletni czy wyprawialiscie swe "czterdziestki" jakos tak hucznie czy zwyczajnie albo i wcale ? Ja wyprawiłam w formie babskiej imprezy. Późnym wieczorem przyjechali mężowie po koleżanki i zepsuli nam nastroje głupim gadaniem. A jeden to nawet się obraził, że żona wstawiona. Ale i tak było fajnie. Wprawdzie końcówkę imprezy pamietam jak przez mgłę, ale jestem zadowolona )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 22.01.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam... Przepisowe 40l.mam... wspaniałą żonę i syna też. Mam też chyba wszystkie potrzebne kartki podpisane żeby zaczynać.Chcę wyprodukować 175m powierzchni pod dachem plus 32m garaż na działce w okolicach Jastrzębia. Ale zanim tak będzie to pojeżdżę sobie windą na 6 piętro w "wielkiej płycie" jeszcze jakiś czas. Liczę na dużą dawkę optymizmu i oczywiście na pomoc znawców tematu tworzenia-budowania i nie tylko... ...rozpocząłem właśnie maraton lub bieg z przeszkodami a może wielobój? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 27.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam i wpisuję się do klubu!!! Cieszę się, że jest nas tak dużo budujących czterdziestolatków. Ja mam 42 lata, mąż też po czterdziestce i zachciało nam się budować!! Na szczęście widzę, że nie jesteśmy sami i to mnie bardzo cieszy. Boję się tylko, że jak szybko nie zacznę to nie wybuduję w najbliższej pięciolatce!!! Najgorsze jest czekanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 23.03.2009 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja nie miałem żadnego problemu z zamianą taryfy.Zwróciłem sie do gminy o nadanie numeru posesji.Z pisemkiem przyznającym taki numer udałem sie do ENEA i po napisaniu pisemka taryfa została zmieniona.A było to w maju ubiegłego rokuDo odbioru budowlanego dopiero sie przygotowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 25.03.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 I zaś człowiek o rok starszy Trzeba pomału do Zygmora sie uśmiechnąć coby kartę członkowską wyrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Opuszczam to zacne miejsce i przechodzę na wyższy stopień wtajemniczenia Piątka z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.03.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 UUUUUuuuu Andre Opowiedz, jak jest z Tamtej Strony. Mało casu kruca bomba .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Jeszcze się dobrze nie rozejrzałem, póki co ewidentnych różnic nie widać No, może trochę testosteronu jakby za mało... ...a w sercu ciągle maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ...a w sercu ciągle maj Czytałam kiedyś felieton Pani Szczepkowsiej w "Wysokich Obcasach". Pisała o babci, której zdjęcie z lat młodości stało na komodzie. Na zdjęciu była wesoła dziewczyna. Od babci wszyscy wymagali "odpowiedniego" zachowania, czyli poboznosci, stateczności, powagi itp. Nikomu nie przyszło do głowy, ze babcia jest w środku tą samą dziewczyna ze zdjęcia na komodzie, a tylko powłoka jej sie zmieniła. To tak w nawiązaniu do maja w sercu. Czasem się łapiemy z kolezankami, że zachowujemy się jak dwadzieścia pare lat temu, a ludzie patrzą ze zgorszeniem. Jubilatom najserdecznejsze życzenia i aby maj z serca nigdy Wam się nie ulatniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.03.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Czasem się łapiemy z kolezankami, że zachowujemy się jak dwadzieścia pare lat temu, a ludzie patrzą ze zgorszeniem. czasem? ja mam tak prawie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.03.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Moje dziecię mocno nastoletnie, po obserwacji biesiadników grillowych z rodzicami na czele orzekła, że jesteśmy "bandą zboczeńców , świntuchów nie do wytrzymania i nie wiadomo kto jest gorszy - rodzice czy dzieci w wymyślaniu rzeczy dziwnych" A oni myślą, że my już tylko termofor i pacierz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.03.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 moje to już dawno nie chcą ze mną nigdzie chodzić, bo: "mama robi siarę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.03.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 I tak czymać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.03.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 A moja córka mówi: mamooooo, jestes świrem Ale kiedyś podsłuchałam, jak mówiła koleżance, ze "moja mama jest fajniejsza niż połowa klasy" . Chodziło chyba o to, że szła z matką do kina i tamta sie dziwiła co to za atrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts