aziel 07.09.2002 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2002 Osłupiałem z wrażenia czytając wasz wątek ! Gratuluję młodzieńczej werwy i zapału w dojrzałym wieku! Zazdroszczę wam doświadczenia, dzięki któremu uniknęliście na pewno kupy błędów. Ja wybudowałem dom nie skleciwszy wcześniej nawet budy dla psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.09.2002 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2002 Oj Azielu, to że budujemy dopiero teraz to jest właśnie błąd! Tyle, że historii. Dlatego dusza mi rośnie, że tak dużo młodych ludzi buduje. Z wielką przyjemnością czytam wszystkie wątki "lokalne", a i mnie bardziej się chce (czasem wbrew i na przekór), jak widzę ten twórczy zapał młodzieży!!! Jesteście całkiem niezłe stymulatorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 28.09.2002 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2002 Mario, No dobrze - zasadziłeś drzewo. Teraz budujesz dom - no to jak skończysz, to jeszcze będziesz miał coś do roboty ) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 29.09.2002 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 Jak skończę to będę miał dwa wyjścia-albo syn albo wnuk:smile:MarioPs.Wolałbym wnuka ponoc można rozpieszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.09.2002 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 Lepszy wnuk, naprawdę mozna rozpieszczać. Zrobić syna nie jest trudno, ale wychować ... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 30.09.2002 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Przeglądając to Forum widzę że "Klub 40-stek"rośnie w siłę,to naprawdę budujące.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 03.10.2002 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Dzisiaj wielki dzień,o 16 finalizuję przed notariuszem kupno działki,no dopiero teraz się zacznie-WIELKIE BUDOWANIE.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2002 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Trzymamy kciuki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.10.2002 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Mario, no to w tej chwili działka już jest Twoja. A więc zaczęło się !!!Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 04.10.2002 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 I owszem zaczyna się czas próby,cierpliwości i pokory,gdzie nie pójdę to slyszę:proszę znaczki skarbowe za tyle i tyle i czekać 2tygodnie.Jeszcze nie wbilem nawet łopaty "poszło"już ponad 10 000zł i to nie koniec(jeszcze woda-1300 energia-2500)Ale co najważniejsze mam zapał(ciekawe jak długo:smile: )Dzięki serdeczne za życzenia.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.10.2002 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2002 O zapał to się nie martw. Jeśli do tej pory miałeś go tyle, co na Forum to na swoim kawałku ziemi na pewno Ci go nie zabraknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 06.10.2002 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2002 Dzięki Wszystkim za słowa otuchy-uszy do góry,łopata w dół.A póki co idę śnić o moim "zamku":smile:Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2002 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 sszufelka powodzenia ja tez buduję mimo ze mąz nie bardzo wierzył ze cos wyjdzie..powodzenia..buduje pod szczecinem w pięknej okolicy pod lasem..i śa jeszcze wolne działeczki...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordka 25.10.2002 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Witajcie ...dziestki i ...siątki. Ja dopiero zbliżam sie do trzeciej ...dziestki (ale jestem enigmatyczna ), ale zanim ziszczę mój plan zamieszkania we własnym domu na pewno ja osiągnę (oby nie była to pierwsza ...siątka). Mojemu mężowi jest do tej pierwszej i do tej drugiej trochę bliżej, niż mnie. Jedno Wam powiem. Czytając Wasze relacje, opowieści, poznając Was trochę w ten wirtualny sposób, nigdy bym się nie domyśliła, że jesteście ludźmi starszymi ode mnie. Bije z Was ogromny entuzjazm, zachwycenie życiem, satysfakcja z tego, co robicie. Czy to Wy jesteście tacy, czy to budowa domu tak człowieka nastraja? Postanowiłam sobie, że dziś wydrukuję ten wątek i pokażę mężowi, żeby wiedział, jak szczęśliwi są ludzie budujący swój dom. Tylko jak tu wykasować te wzmianki o funduszach ... Tego oczy mojego mężusia raczej nie powinny oglądać. Staram się go przekonać, że kasa to nie problem, jakoś to będzie. Pozdrawiam Was serdecznie Mordka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slagor 25.10.2002 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Witam w szacownym gronie. Dawno skończyłem 40 lat i dopiero w połowie drogi do 50 zdecydowałem się na budowe domku. W tym roku nabyłem działkę pod Bydgoszczą (Osielsko w okolicach cmentarza) i w przyszłym mam nadzieje ruszyć z budową tzw "pełną" parą. Jestem bardzo "rozdarty". Mieszkam w Bydgoszczy, pracuję w stolicy i tylko w dni wolne od pracy będę mógł nadzorować budowę. Głównym budowniczym będzie moja żonka i może się włączy przeciwnik budowy 18 letnia latorośl (syn).Sledzę sobie forum czytam i staram się pozyskać jak najwięcej wiadomości. PROJEKT - opisywany negatywnie Archipelag - Miłka II.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 25.10.2002 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Prawda,że te wypowiedzi (jak żadne inne) nastrajają człowieka baaaaaardzo optymistycznie i zachęcająco do działania :smile: Dzieki Wam i ja upewniłam się co do słuszności podjetej decyzji o budowaniu. Sciskam Was gorąco. Gajka - "rycząca czterdziestka" Ps. Mario, proszę zmień tytuł tego wątku na inny,np; Klub 40,50,..100 lat, no wiesz o co mi chodzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miska 25.10.2002 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Tu kotwiczka,latek 42 i cale portki strachu, a glowa pelna marzen...Dom to ja juz ma, tyle, ze duzo starszy niz ja, wiecwymaga gruntownego liftingu hahahaha!Kochani, jakim systemem najlepiej ogrzac duzy, poniemiecki dom?(sa piekna kaflowe piece - a ja biedulka miastowa, samotnai do palenia w piecach nienauczona).Jak to kosztuje (dom 260m2 + poddasze) NIECH ZYJA 40(+) latki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 26.10.2002 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 Gajka Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem(buźka mi nie wyszła) Wracając do tematu budowlanego-dostalem umowe z RE do podpisania(chcą"tylko"1800zł za przyłącze )Mario _________________ [ Ta wiadomość była edytowana przez: bigmario4 dnia 2002-10-27 00:46 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
color 27.10.2002 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2002 popatrzyłem wstecz i cieszę się że Twoje marzenie się spełniło. Ja i moja lepsza połowa przymierzaliśmy się kilka lat do działki ....wybraliśmy projekt .... i kupiliśmy! Tera zjesteśmy w "trakcie" ubaw niesamowity ale tylko jak masz dużo czasu inaczej wszyscy fachowcy lub prawie wszyscy "wpychają pod górkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 28.10.2002 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Mówisz i masz, jak mawia mój szef Dzięki Mario. A gdzie reszta ...dziestek i ...siątek???? Milej, jak jest nas więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts